Tudnátok olyan oldalakat írni, ahol lehet nyelvtant tanulni + szavakat?
Szántai Gábor nyelvtan gyűjteményében összegyűjtötte a német helyesírási szabályokat.
Ezeket példákon keresztül írta le.
Ennél jobb, összefüggőbb tananyagot még nem sikerült találnom, pedig 2 éve folyamatosan gyűjtöm őket.
Ha megnézed a gyors menüt, nyelvtan gyújteményen kívül keresztrejtvényt és másfajta nyelvi játékokat is találsz.
Illetve ez is jó oldal, itt megtalálod a főbb nyelvtani szabályokat példákon keresztül.
Kis türelem kell hozzá, mert lassan tölt be az oldal.
Ugyanitt különböző nyelvleckéket is találsz, a kiejtést is meg tudod hallgatni.
Ez egy kedvelt nyelvi játék, ha nem ismered, betűket kell kitalálni, és azokon keresztül a feladvány szavát.
Itt találsz jónéhány tulajdonságot:
Fontos német kifejezések
Érdemes körülnézned a Youtube-on is.
Nagyon sokan töltöttek fel német nyelvtan anyagokat, vagy mint az alábbi is, könnyített német nyelvű vicces történeteket.
Ha már tanultál németet valamennyire, akkor megérted Sascha, Anna, Nick és Sam történetét.
Érdemes a kiejtés miatt is többször meghallgatni.
Jobb oldalon találod a többi részét a kis történetnek.
http://www.youtube.com/watch?v=HtAK8Ev1y6Q
Tessék. Erre gondoltam.
Itt válogathatsz.
http://www.youtube.com/results?search_query=N%C3%A9met+nyelv..
Sajnos, spanyolul nem tanulok, így ebben nem tudok neked segíteni.
Üdv Ági
Igen Tisztelt Előttem Szóló!
Én, valóban nyelvtanár vagyok, ezért tudom, nagyon jól, hogy lehet és hogy nem nyelvet tanulni. Ami pedig a tukmálást illeti, nos én csak jót akarok neki, és ha arra gondolsz, hogy a pénzért teszem, had mondjam el neked, hogy interneten INGYEN tanítok!!!! Számomra nem a pénzről szól a nyelvoktatás, mint szinte mindenhol máshol, hanem az önzetlen segítségről és a hivatástudatról! Te is nyelvtanár vagy??? Olyan is, ha internetes hülyeségekből "tanultál"!!!
Maradok Tisztelettel: Juanito Rico
nekem nagyon tetszik az oldal, én ezzel tanulok franciáról angolt!!Itt ismételheted az eddigieket is, van kiejtés ellenőrző is, sok sikert!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!