Hogy fogna az agyam? 13/f
Mikor költözöl?
Egyébként azt nem lehet valahogy megcsinálni,hogy suliban spanyolozz valamennyit?Valami hosszabb szünetben,vagy délután?
Lehet furán nézne ki,de ha otthon már túl fáradt vagy,akkor inkább tanulj pihent aggyal,mert akkor több marad meg abból amit tanulsz.
(Amúgy én az orosszal meg franciával próbáltam egyszer ilyet.)
A másik,hogy ha hazamész,először megpróbálhatsz csak ráhangolódni a nyelvre.Hallgatni spanyol nyelvű zenéket,tv-t hallgatni.
Nem tudom,tud-e valaki spanyolul nálatok,apukád,anyukád,tesód,mert akkor vele is beszélhetsz.Sőt,megpróbálhatnátok rendszeresíteni a minden napi beszélgetést.De nem egész nap beszélni,és először alap dolgokat.
Aztán amúgy ha kimégy úgyis rád ragad. :))
Miért nem jársz el tanárhoz
Úgy biztos jobban menne
Ha apád perui,akkor spanyol az anyanyelve,szóval hidd el,neked jóval könnyebb lesz megtanulni,mint egynyelvű,csak magyar gyökerű társaidnak.Remélem értitek mire gondolok: arra gondolok,hogy neked a "véredben van".
Meg apukád is tud majd beszélni veled,nagyon gyorsan fogsz fejlődni.
Én az orosszal voltam/vagyok így,szóval részben tapasztalatból beszélek.
Az meg még jobb lett volna,ha kiskorodtól tanítanak téged mindkét nyelvre,de ezt csak mondom,mert nyilván nem tudhatom miért nem tanítottak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!