Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy fogna az agyam? 13/f

Hogy fogna az agyam? 13/f

Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdésem hülyén hangzik tudom de kifejteném bővebben. Spanyolt kellene tanulnom mert kiköltözök Dél-Amerikába de a 4-ig tartó (szerencsére nem mindig) iskola után mikor hazamegyek nincs se kedvem, se erőm nekiállni spanyolozni, és az agyam sem fog akkor! Mivel tudnám magam felturbózni?

2013. okt. 3. 20:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Csokoládéval!
2013. okt. 3. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Mikor költözöl?

Egyébként azt nem lehet valahogy megcsinálni,hogy suliban spanyolozz valamennyit?Valami hosszabb szünetben,vagy délután?

Lehet furán nézne ki,de ha otthon már túl fáradt vagy,akkor inkább tanulj pihent aggyal,mert akkor több marad meg abból amit tanulsz.

(Amúgy én az orosszal meg franciával próbáltam egyszer ilyet.)

A másik,hogy ha hazamész,először megpróbálhatsz csak ráhangolódni a nyelvre.Hallgatni spanyol nyelvű zenéket,tv-t hallgatni.

Nem tudom,tud-e valaki spanyolul nálatok,apukád,anyukád,tesód,mert akkor vele is beszélhetsz.Sőt,megpróbálhatnátok rendszeresíteni a minden napi beszélgetést.De nem egész nap beszélni,és először alap dolgokat.

Aztán amúgy ha kimégy úgyis rád ragad. :))

2013. okt. 3. 21:12
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
Mamno, szamba, tango, passo doble
2013. okt. 3. 21:20
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
cerebro turbo
2013. okt. 3. 21:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a csokit próbáltam, de nem működik :S Am a család már kint van peruban, apám perui :D én vok itthon még a nagyimmal a suli miatt ugyhogy csak skype-on menne de szar a hang :s
2013. okt. 3. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem van egy inka ismerősöm, bár nem tudom lehet hogy akcentussal beszélnek spanyolul
2013. okt. 4. 00:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass spanyol hangos könyvet iskolába menet és jövet meg amikor tudod. Már sem kell annyit spanyolozni otthon. Csak egy kis szótárazás ha valamit nem tudsz
2013. okt. 4. 11:06
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Miért nem jársz el tanárhoz

Úgy biztos jobban menne

2013. okt. 4. 13:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha apád perui,akkor spanyol az anyanyelve,szóval hidd el,neked jóval könnyebb lesz megtanulni,mint egynyelvű,csak magyar gyökerű társaidnak.Remélem értitek mire gondolok: arra gondolok,hogy neked a "véredben van".

Meg apukád is tud majd beszélni veled,nagyon gyorsan fogsz fejlődni.

Én az orosszal voltam/vagyok így,szóval részben tapasztalatból beszélek.

Az meg még jobb lett volna,ha kiskorodtól tanítanak téged mindkét nyelvre,de ezt csak mondom,mert nyilván nem tudhatom miért nem tanítottak meg.

2013. okt. 4. 15:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Ő csak a nevelő apám :D Ahol én lakok nincs spanyol tanár!
2013. okt. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!