#20: Képet is akartam már akkor cserélni velük, volt, aki azt válaszolta, hogy inkább ne, mert jobb a boldog tudatlanság, és így lépett le, de volt olyan is, akivel eljutottunk odáig, hogy felvessem a találkozás gondolatát, de elzárkózott, mondván, hogy túl sok mindent tudok róla, és hogy szégyellné magát előttem, vagy mi. Úgyhogy erről ennyit, nem is értem én ezeket a lányokat.
2013. nov. 3. 21:35
23/30 anonim válasza:
Aki szégyellné magát előtted, az valószínűleg párkapcsolatban él, és furdalja a lelkiismeret, mintha valami rosszat csinálna.
2013. nov. 3. 21:55
24/30 anonim válasza:
Nem hinném, bár a franc se tudja, igazából ma már annyi minden van (nyitott kapcsolat, meg nem vállalom fel barátként/barátnőként a másikat, csak úgy elvagyunk, meg azt hazudom, hogy nem komoly a kapcsolatunk stb.), hogy nehéz ezen kiigazodni. Meg elég sok a lelki sérült, önbizalomhiányos lányka ezen az oldalon, ahogy tapasztaltam. Ezzel még nem lenne baj, ha adnának esélyt önmaguknak és a másiknak legalább mondjuk egy találkozásra, de még ezt se teszik meg, közben meg panaszkodnak, és várnak a csodára.
2013. nov. 3. 22:00
25/30 anonim válasza:
Igen ám, de változtatásra való hajlam és lelkiismeret furdalás sokszor kéz a kézben jár. Ez még nem azt jelenti,hogy át akar verni, csak azt, hogy óvatos, vagy esetleg sokat csalódott.
2013. nov. 3. 22:02
26/30 anonim válasza:
Én is csalódtam rengeteg emberben, mégis megpróbálok esélyt adni szinte mindenkinek, legalább arra, hogy beszélgessünk, és megpróbáljuk megismerni egymást. Másrészt meg akkor ne sírjanak, hogy senkinek se kellenek, meg hogy csak a bunkókat fogják ki. Ha ők nem tesznek önmagukért semmit, akkor ki fog? És ha nem adnak esélyt maguknak, akkor miért gondolják, hogy majd bekövetkezik a csoda? És ha egy eléggé normálisan közeledő ember elől is eltűnnek, akkor mégis kinek akarnak esélyt adni?
2013. nov. 3. 22:07
27/30 anonim válasza:
" És ha nem adnak esélyt maguknak, akkor miért gondolják, hogy majd bekövetkezik a csoda? "
Mert valójában nem tudják, mit is szeretnének, csak azt tudják, hogy változást, valami mást, mint a jelenlegi.
"És ha egy eléggé normálisan közeledő ember elől is eltűnnek, akkor mégis kinek akarnak esélyt adni?"
A nem normálisan közeledő embernek, mert az elől el tudnak futni, ha "szorul a hurok" (találkozzunk pl.). A normálisan közeledő embernek meg igényei lesznek vele szemben, aminek vagy nem tud, vagy nem akar megfelelni.
2013. nov. 3. 22:10
28/30 anonim válasza:
"Képet is akartam már akkor cserélni velük, volt, aki azt válaszolta, hogy inkább ne, mert jobb a boldog tudatlanság"
Itt vagy attól féltek, hogy nem fogsz nekik tetszeni, és mégsem vagy az "álomhercegük", vagy attól,hogy nagyon is tetszeni fogsz nekik, és akkor megcsalnák a jelenlegi kedvesüket.
Vagy harmadik lehetőség, hogy ők ugyan akartak tőled fotót, de anélkül,hogy nekik küldeniük kellett volna magukról. Ez pedig így ugye nem fair, és ezt ők is tudják.
2013. nov. 3. 22:13
29/30 anonim válasza:
Akkor meg ne nyafogjanak, és ők se támasszanak elvárásokat mások elé. Másrészt aki nem akart képet cserélni, valószínűleg attól tartott, hogy nem tudnám őt elfogadni, legalábbis ezt vettem ki a szavaiból. (Vagy csak elképzelt engem valamilyennek, és félt, hogy nem olyan leszek.) Bár én többször is mondtam neki, hogy tök mindegy, milyen a külseje, és nem is kimondottan randit kérek tőle, csak kíváncsi vagyok rá. Egyébként nem vagyok nagy szám, szóval nem szoktam gerjedni rám, és talán naiv vagyok, de elhiszem, hogy nincs senkijük, és hogy nekik milyen sanyarú a sorsuk, mert senkinek sem kellenek.
2013. nov. 3. 22:18
30/30 anonim válasza:
Akkor mondok még valamit: ezeken a közösségi oldalakon ami ma világrengető gond, az holnap már csak nevetnivaló dolog. Talán ez is oka lehet, hogy annak, aki ma nyafog, holnap már semmi baja. Vagy mára rendeződött a kapcsolata azokkal az emberekkel, akik miatt tegnap még nagy baja volt, és csak egy jót akart beszélgetni, kicsit kiteregetni, megtisztulni, panaszkodni. De ez amúgy közösségi oldalaktól függetlenül is így működik: egyik napon elsírja bánatát neked valaki, a következő napon meg, mikor rákérdezel,hogy jobban van-e, értetlenül néz rád, mert már rég túl van a dolgon, és azóta már 1000 új inger érte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!