Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25 év fölötti, esetleg 30...

25 év fölötti, esetleg 30 fölötti pasik próbálnak itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha vannak itt ilyenek, akkor miért pont itt próbálkoztok?
2013. nov. 3. 20:08
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ja, oké, az úgy más persze.
2013. nov. 3. 20:40
 12/30 A kérdező kommentje:
8-asnak írtam előbb
2013. nov. 3. 20:41
 13/30 anonim ***** válasza:
Volt, hogy beszélgettem már lányokkal, nem is eggyel, de nagyon rosszak a tapasztalataim. Nyilván én se vagyok tökéletes, de azt hiszem az egyik legnagyobb bajom a naivság. Még mindig elhiszem az itt sopánkodó, nyafogó lánykáknak, hogy senkinek se kellenek, meg hogy nekik milyen rossz, aztán pár levél, és már sehol sincsenek. Kíváncsi vagyok másokra, szívesen beszélgetek, és volt olyan, akit itt eléggé megismertem, megkedveltem, de nem lett belőle semmi.
2013. nov. 3. 20:42
 14/30 A kérdező kommentje:

10-es ha az vagy akire gondolok csak annyit tudok mondani, h kár, hogy nem vagy pár évvel idősebb ;)

13-as lehet a kommunikációddal van vmi gond, amitől aztán elijednek a lányzók vagy nem ?

2013. nov. 3. 20:46
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem keresek, de innen is jöhet. Miért ne? Bulikba is járok, mindenhol belefuthatok érdekes emberbe rövid-hosszú távra.

30+

2013. nov. 3. 20:46
 16/30 anonim ***** válasza:

Pénisz képet ne kérj mert nem küldök. :D

Egy lánynál volt úgy, hogy találkozunk - csak kiderítettem pici a babája és a férje nem tud az egészről. :D Azóta eltűnt.

2013. nov. 3. 20:48
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy nagy baj lenne a kommunikációmmal, senkinek nem küldök képet pl. a farkamról, nem zaklatok senkit, azt hiszem, van bennem annyi értelmesség és műveltség, hogy ilyeneket ne csináljak. Másrészt meg semmi nyomulósat nem teszek, nem úgy kezdem, hogy hol laksz, meg küldj képet, csak próbálok beszélgetni. Legutóbb is beszélgettem egy lánnyal, ott sírt, hogy senkit nem érdekel igazán, váltottunk pár levelet, kérdezgettem, ő úgy-ahogy válaszolt, aztán valószínűleg elpárolgott, vagy csak simán hazautazott a szülőbolygójára, ahol kedvére siránkozhat és retteghet. Szóval nem tudom, mi lehet ijesztő bennem vagy a kommunikációmban, de nagyon úgy látom, hogy a normális közeledés se jön be senkinek. Próbálom nem lerohanni a delikvenseket, mert azt tartom, hogy előbb meg kell ismerni a másikat, de most már egyre inkább kezdem úgy gondolni, hogy ez se célravezető.
2013. nov. 3. 21:01
 18/30 A kérdező kommentje:
17-es, ilyen esetben elképzelhető az is, h miután kiírt egy ilyen kérdést kapott egy rakat privit, aztán utána nem tud mindenkivel beszélgetni, vmilyen szempont alapján szelektált. Így már én is jártam, de direkt megbántani, meg lerázni nem akartam volna senkit..
2013. nov. 3. 21:10
 19/30 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, lehet. Mivel kulturáltan, normális hangnemben beszélgetek mindenkivel, ezért nem értem a szelektálási módszereket, ha ezek azok. Másrészt pontosan a fentiek miatt (talán naivitásból) azt hiszem, hogy majd értékelik azt, hogy nem egy bunkóval beszélnek, aki rögtön d.gni akar velük, de egy lóf..t. (Bocs, de elég kiakasztó, akkor ne nyafogjanak, hogy nem kellenek senkinek, ha esélyt se adnak a másiknak arra, hogy legalább komolyabban megismerkedjenek. Ha lány lennék, és ilyen helyzetben lennék, legalább beszélgetnék a másikkal, ebbe még senki nem halt bele.) És hát elég érdekes, hogy a legtöbben ugyanezt csinálják, pár olyan lány volt, akivel több hétig vagy hónapig leveleztünk.
2013. nov. 3. 21:22
 20/30 anonim ***** válasza:
Több hét-hónap? Akkor már találkozni kell bőven.
2013. nov. 3. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!