Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25 év fölötti, esetleg 30...

25 év fölötti, esetleg 30 fölötti pasik próbálnak itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha vannak itt ilyenek, akkor miért pont itt próbálkoztok?
2013. nov. 3. 20:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Nem próbálkozok itt ismerkedni, de ha itt ismernék meg valakit nem lenne ellenemre. Bár igazából semmi esélyem sincsen arra, hogy találjak magam mellé egy lányt, mert rettentően ocsmány vagyok.
2013. nov. 3. 20:10
 2/30 anonim ***** válasza:
25 vagyok, de nem próbálok ismerkedni. Sem itt, sem máshol. :D De ez a kérdés egyáltalán miért foglalkoztat téged?
2013. nov. 3. 20:12
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért, hol próbálkozzanak?
2013. nov. 3. 20:12
 4/30 anonim ***** válasza:

Mert itt lehet beszélgetni, a téma jön magától, és ha összeakadsz valakivel, aki értelmes bármi lehet.

Ha más nincs, mindig feltűnik egy nő, aki ismerkedni akar, szabad a pálya.

2013. nov. 3. 20:15
 5/30 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedtem itt soha kapcsolatszerzés céljából, csak beszélgettem,haverkodtam,de igy is több lányt találtam aki akár másban is benne lett volna.
2013. nov. 3. 20:17
 6/30 A kérdező kommentje:
Amiatt foglalkoztat, mert elég érdekes pasikba botlottam itt az utóbbi időben..aztán vhogy megfogalmazódott bennem ez a kérdés
2013. nov. 3. 20:18
 7/30 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló, te meg gondolom inkább nem éltél a lehetőséggel :DD esélyes...
2013. nov. 3. 20:20
 8/30 anonim ***** válasza:
Mivel van kedvesem akit szeretek,nem éltem a lehetőségekkel,még ha ez talán hihetetlen is.
2013. nov. 3. 20:27
 9/30 anonim ***** válasza:

NA az ilyen embereket hiányolom én innét, mint a 8-as válaszoló... Amúgy sem d_gópartner kereső a gyakori. Aztán egyből besértődnek a kedves kanok, mikor jelzem, hogy van párom, és nem azért vagyok itt, hogy pasit találjak magamnak.

Tisztelet a kivételnek, beszéltem már normális emberekkel is innét.

2013. nov. 3. 20:36
 10/30 anonim ***** válasza:

Én azért próbálkozok itt, mert nagyon máshova nem járok el mostanában, időhiány miatt. Pontosabban általában akkor szoktam csak ráérni, amikor a barátok és ismerősök pont nem igazán. Ilyen volt ez a hétvége is; mindenki hazament a családjához, úgyhogy végig egyedül voltam.

Egyébként amíg volt barátnőm én sem használtam ezt az oldalt ismerkedésre, csak aztán változás történt...

25/F

2013. nov. 3. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!