Meleg lenne a srác?
Szerintem nem jössz be neki csak nem akar bunkó lenni azzal h ezt közli veled.(talán)
Mert lehet azt gondolja h megsértődnél.
Am meg ki terjeszti ezt az ostobaságot h valakinek nincs párja az már meleg v leszbikus.
Lehet h aszexuális ők nem éreznek vonzalmat.
V lehet h v mi más fontosabb számára mint te. Mondjuk talán a tanulás mert nem cseszné el a jövőjét és lehet diplomát szeretne.
Vagy válásos és házasság előtt nem élne nemi életet illetve csak a feleségével tenné.
Aki lehet nem te leszel.
Vagy lehet kocka v csak nem társasági lény és olyan magának való...
Szerintem lépj tovább és keres másikat, nem tom mi az oka h menekül előled, de biztos nem poénból teszi.
Köszönöm a válaszokat, majd keres ő ha akar tőlem valamit, elvégre ez nem is az én dolgom nőként.
3# Gratulálok, hogy sikerült ezt megállapítanor egy 8 soros kérdésből! Őszintén, le a kalappal.
Én is egyetemre megyek, én sem akarom elcseszni a jövőmet!
Semmi sem kizárt.
De magamból kiindulva, olyan, mint én,
habár én ténylegesen meleg vagyok,
de vannak forrófejű srácok, amit a fejébe vesz annak úgy kell lenni.
Tehát, nem meleg, csak szégyellős stb. tudom jól, én is voltam gimis, igaz még mái napig ilyen kis csendes zárkózott vagyok..
A lényeg, a türelem rózsát terem, ha szereted vársz rá, s megérted hogy nem könnyű neki.
Aztán így is játszhatsz, hogy leírod neki ugyanezt a kérdést.
Mindenesetre kitartás, a pasik pasik, attól független hogy meleg-e vagy se, igazi személyiségek;)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!