Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akinek komoly kapcsolata van...

Akinek komoly kapcsolata van hol ismerte meg a párját?

Figyelt kérdés

Tippel arra,hogy merre hol keresgéljem?25 éves vagyok az összes ismerősöm kapcsolatban van vagy férjhez ment...csak nekem nem sikerül....most volt egy kialakuloban de neki sem kellek...Győr.Beszélgetnék is akár,de csak olyannal akinek nincsenek se milyen irányban előítéleti a másikkal szemben....

25N

2013. nov. 2. 23:11
1 2
 11/16 Zakathol ***** válasza:

Az exemmel egy diszkóban jöttünk össze és 8 évet húztunk le egymás mellett.

A mostani barátnőm pedig egy plázában dolgozik az egyik ruhaboltban. Ismerősömhöz mentem be, munkatársak, aztán most itt vagyunk :D

2013. nov. 2. 23:50
 12/16 anonim válasza:
Én győri vagyok, helló szia. :-D
2013. nov. 2. 23:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Ismerősön keresztül. De igazából bárhol lehet ismerkedni, a lényeg hogy ne otthon ülj :)
2013. nov. 3. 01:05
 14/16 anonim ***** válasza:
19 hónapja Honfoglalón :)
2013. nov. 3. 01:36
 15/16 anonim ***** válasza:
2 éves kapcsolatom neten kezdődött, a mostani pedig közös ismerősök által... ő lett volna a fuvarosunk buliba,de a buli áramszünet miatt elmaradt, mi pedig megismerkedtünk ... :-)
2013. nov. 3. 14:07
 16/16 anonim válasza:

Szia!

Aktuális még a kérdés? :-)

2013. dec. 22. 03:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!