Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, akinek már volt legalább öt komoly kapcsolata és egyiket sem csalta meg egy csókkal sem?
Figyelt kérdés
komoly alatt minimum pár hónapos, szerelmes kapcsolatra gondolok
kort és nemet is írjatok, kérlek :)
2013. szept. 30. 21:07
1/10 anonim válasza:
ÖT? az legalább néggyel több, mintha már lett volna egy kapcsolatom
2/10 anonim válasza:
igen
6hónap, 4 év, 2 hónap, 3 hónap
23/F
4/10 anonim válasza:
Itt mindenki az erkölcs bajnoka, nem tudtad? :)
5/10 anonim válasza:
Nekem csak 4 volt: 4 és fél év, másfél év, 1 év, 5 év (az utolsó, remélem még sokáig tart :)) 33/N
6/10 anonim válasza:
4év, 4 hónap, 3 hónap, 2 hónap, 3 hónap
21/F
7/10 Lina93 válasza:
Csak 4-et tudok mondani:
2 hónap, 2 év, 4 hónap, 6 hónap
20/L
8/10 Lina93 válasza:
Utolsóval együtt 5, de ez nem volt, hanem van, és remélem marad is nagyon nagyon sokáig, 1 éve
9/10 anonim válasza:
több volt, és egyiket se csaltam meg. Forditva ugyanez már nem igaz.
22F
10/10 anonim válasza:
Nekem csak 4 volt (vagyis az egyik még jelen időben, mert most is tart), de soha nem csaltam meg egyiket sem. :Ö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!