Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha terhesen elhagytak, de még...

Ha terhesen elhagytak, de még nem látszik, ne is keressek senkit, aki szeret mert esélytelen?

Figyelt kérdés
pedig hiányzik a szeretet, a mosolygás, az együtt alvás, együtt élés, együtt tervezés, az ölelés, egy érintés, minden.
2013. nov. 2. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, hogy így is találj valakit.
2013. nov. 2. 19:14
 12/19 A kérdező kommentje:
köszi a reménysugarakat :)
2013. nov. 2. 19:15
 13/19 anonim ***** válasza:
szóval valami cigány maffiozó pujáját akarod hogy nevelje más ?
2013. nov. 2. 19:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Nehezebb lesz így, készülj fel. De akinek nem kellesz így, azért nem kár - így állj hozzá. És ne keresd a szerelmet, majd rádtalál megint.
2013. nov. 2. 19:20
 15/19 A kérdező kommentje:

nem cigány maffiózó :)

de ok, nem keresem, várom

a keresés amúgy is még elkeserítőbb, a sok idióta éretlen, hu rengeteg, szóval ..

2013. nov. 2. 19:27
 16/19 A kérdező kommentje:
és én fogom nevelni, nem más :) lehet ő lesz az első miniszter és megváltoztatja ezt az egész kizsákmányoló rendszert és minden embernek jobb életet ad majd.
2013. nov. 2. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Eléggé kitoltál magaddal finoman szólva. A legtöbb normális férfi nem szeretné egy sittes fattyát nevelgetni, azt várva, hogy mikor bukkan fel a rossz arcú "apuka". Természetesen azért esélyed még van, mert az 1:1millióhoz is esély... De inkább gyerekes, elvált férfiak udvarlására számíts, abból is a rosszabb fajtára.

Amúgy a gyereked jó eséllyel sose lesz miniszter, viszont borítékolhatóan nehéz gyerekkora lesz. De ha az lenne, akkor se tudna mit tenni, egy miniszter is csak papírtologató, maximum magán tud segíteni, nem az emberek széles tömegein, a rendszert ettől sokkal nehezebb megváltoztatni. Ideje lenne leszállni a földre :/

2013. nov. 2. 19:50
 18/19 A kérdező kommentje:

ha azt nézzük eddig gyerek nélkül sem jött el egy hu de normális valaki....

ok, gyerekkel is majd meglátjuk

csak az a legrosszabb, hogy most vagyok szeretethiányos. nem vagyok a magányhoz hozzászokva, ahhoz sem, hogy nincs kihez szóljak, hogy otthon nem vár senki, de még a telon sem jön senkitől üzi, vagy hívás, ami megdobbantaná a szívem. a szomszédok is mindig balhéznak én meg csak azon vagyok, nemhogy örülnének egymásnak, hogy ott vannak egymásnak. azt sem tudják mennyit jelent, mekkora érték. még a legmostohább életben is van boldogság, ha a pároddal vagy.

2013. nov. 2. 20:40
 19/19 A kérdező kommentje:
amúgy nem "rosszarcú apuka" nagyon szociális, mindenki felé nagyon nyitott, barátkozós, néha még naivan is. néha nem is értette én miért nem vagyok ilyen, pl a saját kollégáimmal. aztán meséltem ezt azt, hogy elsőre nem jön le az emberekről, hogy milyenek, de ez meg ez az indok ahhoz, hogy ők kollegák és nem barátok és nem hívom ide őket. de ha rajta múlna hozzánk jött volna mindenki :)
2013. nov. 2. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!