Ha terhesen elhagytak, de még nem látszik, ne is keressek senkit, aki szeret mert esélytelen?
amúgy senkitől nem is várom hogy segítsen bármiben. az apának is ezt mondtam, hogy nem kell a gyereknek adnod semmit, ha fáj, semmit, de én mindenem fogom.
amúgy 25vagyok, van munkám. de amikor nem volt, azt is megoldottam valahogy mindig.
az apa akarta inkább a gyereket elmondanám. azért hagyott el, mert fekete üzletekben van benne, nem vitt magával később már, mert volt, hogy engem is behívtak miatta, szóval aztán ment mindig én nem tudhattam semmiről és eltávolodtunk egymástól. mondhatni bonnie és clide voltunk az elején, utána én védve voltam. és később inkább az üzlet mint én, mert szerinte máshogy nem élnénk meg. az üzlet meg velem együtt meg már nem ment egy idő múlva. aztán lecsukták. pont végszóra amikor összebalhéztunk. még telon üvöltöttünk egymásnak, amikor kapott egy ellenőrzést.és helo.
de szóval aki így eltud hidegülni a pénz miatt, szóval én ezért lélekben le is zártam.
a mai világban ennyit jelent a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!