1/17 anonim válasza:
a lábujjkörmének keresztmetszetének a cm ben megadott mértékét
3/17 anonim válasza:
A haját. Ha valakinek tetszik a haja, akkor teljesen mindegy számomra, hogy úgy amúgy jól néz-e ki vagy sem.
4/17 anonim válasza:
1. arc, 2. alkat, 3. segg, 4. osszkep :D
5/17 anonim válasza:
4-es vagyok.
Es igen kihagytam a hajat, ami szinten nagyon fontos!
6/17 A kérdező kommentje:
és a cipőről hogy vélekedtek? Mert több ismim is mindig azzal jött hogy azt nézik meg először mert az sokat elárul :D
2013. okt. 31. 23:57
7/17 Nirata válasza:
1arc 2haj 3ruha(stílus) 4alkat 5 kisugárzás
hát a cíőt annyira nem szoktam nézni... passzoljon a szerkójához (és ne legyen rózsaszín vagy vrikító)
20/l
8/17 anonim válasza:
21/f vagyok 193 cm magas 85kg és mindig kopaszra nyírom a hajam ez bejön a lányoknak amúgy ? vagy túl ijesztő ? Az edzések miatt nyírom le mindig mert zavar a legkisebb haj is.
9/17 anonim válasza:
a szemét :$$ aztán az arcát, utána az alkatát meg a stílustát:DD
10/17 anonim válasza:
Szóval ha egy fiú külsőre nem szimpatikus inkább megse szólaljon mert figyelembe se veszitek?!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!