Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok (70-80kg) mikor volt legelőször fiútok? Van remény arra h minden duci lány megtalálja a párját?
arra h minden duci lány.. nincs.
arra hogy te? esetleg. feltéve hogy élőbe értelmesebb vagy mint ez a kérdés :D
egyébként a 70kg nem duci már ha van hozzá 1 170 vége 180 eleje testmagasság :D [ami nyilván neked nincs, csak úgy miheztartás végett írtam]
Az hogy mindenkinek lesz párja a világon,olyan nem lesz..
De ne aggódj:)
/egy pártalan/
van duci barátnőm.
nagyon szép lány.
igényes.
ha pasi lennék én is randiznék vele, pedig én a vékony lányokhoz méregetem magam mindig
de ő nagyon szép lány, meg csinos meg minden
jah és MINDIG van barátja! és komoly kapcsolatok!
és pont nem duci pasik :) az egyik kifejezetten szálkás volt a másik meg vékonyabb
De miért nem teszel azért, hogy ne legyél duci?
Én kövér voltam, a lányok rám se néztek, teljesen elvoltam kenődve, úgy éreztem soha nem lesz barátnőm.
Az önkritikám 0 volt, de tettem azért hogy jobb legyen, ledobtam 22kg-t, lecseréltem a ruhatáramat, kifehéríttettem a fogaimat, most már a hajamat se hanyagolom el, és egy boldog ember vagyok
Hajlamos vagyok a hízásra, már attól is hízok ha levegőt veszek, pajzsmirigy túlműködésem is van. De keményen megdolgoztam az eredményért és sikerült, mára pedig egy boldog ember lettem. Kihoztam magamból a maximumot és végre van esélyem a lányoknál
23/F
4-es nem inkább pajszmirigy alulműködésed van?
ha túlműködik én úgy tudom szépen lesoványodik az ember... és van aki úgy fogy hogy túlszedi az alulműködésre kapott gyógyszert hogy túlműködjön a pajzsmirigye és fogyjon ami nagyon veszélyes mert megvakulhatnak tőle...
Duciimádó srác vagyok, és nem az ilyen mai divat szerinti duci alkat az esetem, hanem a tényleg duci. Lásd, nálam a 165/65 nem duci.. Az normál alkat :D!
Magamból kiindulva azt kell hogy mondjam, igen van esély hogy egy duci lány párt találjon magának, a barátnőm is "talált"...Én el nem tudnám képzelni magam egy normál/vékony csajszival! :D..
Ne csüggedj! Attól, hogy mi duci-kedvelők kevesen vagyunk, attól még létezünk.. Csak ne a páwák közt keresgélj ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!