Miért ijednek meg a pasik, ha egy csaj kezdeményez?
Figyelt kérdés
múltkor voltam egy buliban, és észrevettem, hogy egy helyes pasi engem bámul( szó szerint), és vettem a bátorságot, hogy megszólítsam, így hát odamentem és megkérdeztem hogy táncolna-e velem, erre ő beijedt, és azt mondta, hogy most nem. Utána meg odament a haverjához és nekiálltak rólam beszélni, de továbbra is néztek.2013. okt. 30. 21:47
21/36 anonim válasza:
én csak nagyon meglepődnék, de benne lennék mindenbe xd
22/36 anonim válasza:
Ne csüggedj, találsz jobbat! nem minden pasi ilyen félénk (még jó :-)
23/36 A kérdező kommentje:
hát szerencse, mert akkor mind egyedül maradna! :)
2013. okt. 31. 16:35
24/36 anonim válasza:
Én nem attól ijedek meg, hogy odajössz hozzám, hanem azért, hogy mennyit kell majd miattad fizetnem.
25/36 A kérdező kommentje:
én nem a pasik pénzére hajtok.
2013. nov. 1. 19:39
26/36 anonim válasza:
Sokszor hallottam már ezt a szöveget.
27/36 A kérdező kommentje:
hát én nem csak úgy beszélek a levegőbe, én nem olyan csaj vagyok aki kihasználja a pasikat és mindenféle szir szart megvetet vele, mert éppen ahhoz van kedve!Meg ha nem veszi meg neki, akkor már nem is szereti.
2013. nov. 1. 19:43
28/36 anonim válasza:
A gyakorlat számomra nem ezt mutatja.
29/36 A kérdező kommentje:
aha, és akkor már nekiállsz általánosítani!
2013. nov. 1. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!