Miért ijednek meg a pasik, ha egy csaj kezdeményez?
Figyelt kérdés
múltkor voltam egy buliban, és észrevettem, hogy egy helyes pasi engem bámul( szó szerint), és vettem a bátorságot, hogy megszólítsam, így hát odamentem és megkérdeztem hogy táncolna-e velem, erre ő beijedt, és azt mondta, hogy most nem. Utána meg odament a haverjához és nekiálltak rólam beszélni, de továbbra is néztek.2013. okt. 30. 21:47
2/36 anonim válasza:
azok ilyen beszari hang emberek. Ha igazi férfi és tényleg tetszel neki nem ijed meg :)
4/36 anonim válasza:
Én sem ijedek meg, ugyanis ilyen sosem történt meg velem, hogy egy nő jött volna oda hozzám. A gyerek tudhatott valamit külsőre, csak el.cseszte...
6/36 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi szépen, nem vagyok ronda! Többen mondták már hogy tök szép vagyok.
2013. okt. 30. 21:52
7/36 anonim válasza:
Nem találkoztam még olyan emberrel aki megijesztett volna azzal, hogy odajön hozzám, legyen az nő vagy pasi... Bár nem is sokan mernek közeledni felém. :D
8/36 anonim válasza:
Hát nálam egyszer volt olyan hogy tényleg megijesztett egy csaj. Annyira nyomult, hogy már ijesztő volt, mint imponáló. Egyébként én azt szeretem, ha küzdeni kell egy lányért, azokat mindig nagyobbra lehet becsülni. Neked szerintem azt kellett volna csinálni, hogy flörtölsz vele (szemezés) aztán ha netán tényleg akar valamit odamegy és kész..
9/36 A kérdező kommentje:
de amúgy láttam rajta, hogy tetszem neki, csak gondolom nem számított rá , hogy odamegyek, és merek kezdeményezni, biztos, azért mert túl fiatalnak nézett XD
2013. okt. 30. 21:59
10/36 A kérdező kommentje:
flörtöltem vele, rám is mosolygott :)
2013. okt. 30. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!