Fiúk! Ti bírjátok ha a csaj kezdeményez?
Figyelt kérdés
Pl. ha egy csaj akivel néha dumáltok ha összetalálkoztok valahol, rátok ír fb-on, hogy mi újság..?!
nem vagyok biztos benne, hogy a kiszemeltemet nem rettentené el, ha ráírnék mondván hogy "nyomulok"??!
2013. szept. 10. 22:21
4/18 anonim válasza:
Ha nem azt írod neki, hogy menjen át, szaggassa le a ruháidat, kenje be a hátad rénszarvaszsírral és tegyen magáévá kutya pózban, akkor nem számít nyomulásnak.
5/18 A. Bundy válasza:
annyiszor kérdezték ezt már, nem baj nyomulj csak valúszínüleg tetszeni fog neki, nekem is tetszene
7/18 A. Bundy válasza:
a kutya póz már tényleg sok, hiszen semmi értelme azért kell a hátat bekenni hogy jobban csússzon nincs semmi értelme ha nem csúszík a hátán a csaj
8/18 anonim válasza:
Persze, tetszik, ha jó nő.
De mit szólnátok fiúk, ha egy dagadt, pattanásos, zsíros hajú nő nyomulna rátok? Akkor már nem is tetszik annyira, ugye?
Mert ilyenkor mindig azt mondják a fiúk, hogy de jó, erről álmodtam. De ilyenkor az álomnőre gondolnak, nem az átlag tinilányra.
Én soha nem írnék pasinak.
20/N
9/18 A kérdező kommentje:
nem ilyen felszedős dumára gondoltam. csak írni neki, megkérdezni, hogy van, hasonlók.
2013. szept. 10. 22:28
10/18 anonim válasza:
Rám is írnak sokszor így lányok, de egyáltalán nem vettem eddig nyomulásnak... Sőt, még finom célzásnak sem... Lehet, hogy kéne? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!