Fiúk! Ti bírjátok ha a csaj kezdeményez?
Figyelt kérdés
Pl. ha egy csaj akivel néha dumáltok ha összetalálkoztok valahol, rátok ír fb-on, hogy mi újság..?!
nem vagyok biztos benne, hogy a kiszemeltemet nem rettentené el, ha ráírnék mondván hogy "nyomulok"??!
2013. szept. 10. 22:21
11/18 anonim válasza:
Nekem tetszene a dolog, nem látok benne semmi taszítót, semmilyen törvény nem mondja ki, hogy a nő nem kezdeményezhet. 20/F
12/18 A kérdező kommentje:
hát én örülnék, ha a kiszemeltem, ebből a szia, hogyvagy általános érdeklődésből leszűrné, hogy nyitni szeretnék felé. :)
2013. szept. 10. 22:30
13/18 anonim válasza:
Ha ráírsz facebookon az hol nyomulás? Csak egy kedves gesztus.
Nyomulás ha miniszoknyában hajolgatsz előtte aztán meg az ölébe ülsz.
14/18 anonim válasza:
Én sose mertem így írni csávónak (pedig nagyon jó nő vagyok, de most ebből ne azt szűrjétek le h egóista vagyok...), gondoltam, ha ő nem ír akkor úgysem tetszem neki (mert azért mégis csak a fiúk dolga, hogy kezdeményezzenek)...az meg olyan gáz, ha én így írogatok neki, azt ő meg leszar...:D
15/18 anonim válasza:
14-es ez butaság.
Szerinted a fiúnak nem ciki ha ír és leszarod?
Másrészt nem írogatunk rá olyanra aki nem ad jeleket..
16/18 anonim válasza:
Lehet, hogy az, de én akkor sem tudok kezdeményezni.. sanos..a fiúk meg ált. nem mernek hozzám odajönni, úgyhogy ez egy ördögikör..:/
17/18 Wadmalac válasza:
Szerintem nyugodtan.
De én spec a "szia, hogy vagy, rég láttalak" üzenetből állatira nem szűröm le, hogy a lányt érdeklem, vagy csak unatkozott. Ha minden csinos lány tényleg akarna valamit, akitől szoktam ilyet kapni, már elkopott volna a cerkám és húszfelé fizetnék tartásdíjat.
18/18 A kérdező kommentje:
És mi van ha félreértettem a jeleket? (mosolygás, érdeklődés, beszélgetés-kezdeményezés.)
2013. szept. 11. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!