Ti is szoktatok így érezni? 27/N
Ha ismerkedem valakivel és észreveszem azt, hogy valójában nem is akar tőlem semmit v. visszahátrál és ennek jelei is vannak, pl: kifogásokat keres, hogy miért nem tud találkozni velem, v. miért nem írt face-n, de közben meg olyan szép dolgokat mond, kicsit flörtöl velem, akkor én hiába tudom azt, hogy csak szédít, elhiszem neki a kifogásait és becsapom saját magam. Miért hazudok saját magamnak, ha tudom, hogy abból már nem lesz semmi? Mégis beleélem magam a dolgokba és azon reménykedem, hogy még összejöhet, pedig a szívem mélyén érzem, hogy már veszett ügy. Annyira nincs sikerélményem mostanában, és annyira szeretném, ha végre sikerülne, hogy a legkisebb szalmaszálba is belekapaszkodom. Olyan hülyének érzem magam ilyenkor.
Veletek is elfordult már ilyesmi?
A remény halat már megettem... :D
Egyáltalán nem. Sajnos kőkemény hideg logikával építem fel a kapcsolataim, ezért nem értenek meg az emberek.
Nálam is előfordult abban az 5 évben amíg értelmes pasit próbáltam találni magam mellé:)
Minél többször előfordult, annál hamarabb ismertem fel a jeleket, és dobtam kifelé az ilyen pasikat, amíg találtam olyat aki rendes és kell nekem:)
Nem szabad hülyének érezni magad, és belelovalni magad a dolgokba. Próbáld lazábban kezelni, próbáld úgy nézni, ha nem jön össze akkor az csak egy tapasztalatszerzés, semmi több.
Ne légy görcsös!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!