Ezek szerint én már örökké ronda, nyomi senkinek fogom látni és érezni magam a bőrömben?
Figyelt kérdés
Pedig nem is olyan rég egy gyönyörű szemű lánnyal smároltam, én az ocsmányság, akit kb. minden héten kinevet egy csaj vagy beszól nekem valami páwa esetleg cigó, hogy de szép vagyok, persze úgy értve, hogy ocsmánynak tart. Ja meg mindig belém köt valami csöves is, mert gyengének látszom meg tipikus jó fiúnak. Igazából magam sem értem hogy hoztam össze a csókot azzal a szép csajjal, akkor is úgy éreztem, hogy álmodok és ez nem a valóság most meg azt gondolom, hogy lehet nem is igaz csak beképzelem magamnak. Bár az együtt töltött idő emlékei még mindig itt vannak az elmémben és mindig jól esik visszagondolni rá, de aztán eszembe jut, hogy milyen sok lány, akik nekem bejönenk mondta már rám, hogy ronda vagyok és koptatott le. Nem értem mi bajuk velem, szeretném hinni, hogy, van aki el tud fogadni, de nem tudok hinni, nincs hitem, és nem tudok már bízni egy lányban sem. A lányt sem kerestem amióta csókolóztunk, mert úgy gondoltam, hogy ha keresném úgyis elutasítana, vagyis kiderülne, hogy csak fogadásból smárolt velem vagy egyszerűen nem is érdeklem. Egyszerűen nem akartam, hogy megtörjön a csodás élmény hatása. Én csak szeretném, ha egy lány szeretne végre úgy, ahogy vagyok és nem azt kapnám a fejemhez, hogy kopjak le vagy, hogy ronda vagyok és sosem lehet barátnőm.2013. szept. 2. 22:26
3/14 anonim válasza:
szedd már össze magad mit rinyálsz?
4/14 anonim válasza:
a felénél abbahagytam...teljesen benedvesedtem!
6/14 anonim válasza:
Na jó.. LÉGY MÁR FÉRFI B*ZMEG!! Ha beszólnak, szólj vissza, hogy "Anyádnak mégis tetszettem" vagy valami. Rossz lányoknál próbálkozol, próbálkozz olyanoknál, akiket úgy ismersz hogy barátságosak. Légy kemény!! Csak önbizalom kérdése!
8/14 anonim válasza:
Még a skizofrén 70 IQ-s ronda és nyomi bátyámnak is volt már szexuális kapcsolata 3 különböző lánnyal, nehogy már pont neked ne legyen!!
10/14 anonim válasza:
Dávidnak hívnak?
Ha igen, azért csókoltalak meg mert részeg voltam és megsajnáltalak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!