Ezek szerint én már örökké ronda, nyomi senkinek fogom látni és érezni magam a bőrömben?
nem értem mi ez a teljesítmény orientáltság.
De nemcsak nálad veszem észre.
Volt egy lány. Első kapcsolata egy sráccal 4 éve tartott. Elvoltak mint a befőtt. A srác szerette, megadott neki mindent, amit tudott, de sokszor nem volt elég ideje meglátogatni.
Aztán a lány úgy érezte, hogy semmit nem ér, egy fiú sem szeretheti őt. Aztán jött egy új hódoló és véget vetett a kapcsolatnak. Azóta csak úgy falja a pasikat, hogy bizonyítsa a világnak: ő vonzó nő és igenis számít a világnak.
Ammennyi hülyeséget sszehordtál, az már több mint szánalmas. Neked nincs normális értékrended? Valami amit nem az internet és a média ragaszott rád?
Mit választanál? A világ összes nőjét vagy csak egy nőt, de az legszebb és legszerelmesebb beléd?
Ha rossz a statisztikád, az nem azt jelenti, hogy téged nem szerethet senki. Az inkább jelenti azt, hogy nem a magadhoz valót szúrtad ki. De ettől még nem kell elszontyolodni.
Nagyon veszélyes gondolat világod van. Megmérgezheted a saját boldogságodat is vele. Az én exem egy kopaszodó, mackós srác volt. Hiába volt velem egykorú, sokkal idősebbnek nézték. De nagyon jó volt a humora és mitagadás ezzel levett a lábamról. Jártam is vele. És boldog is voltam vele. Én voltam az első komoly kapcsolata, de aztán egyszer kitalálta, hogy ő túl "nyomi" hozzám, egyszer biztos el fogom hagyni egy gazdagabbért, egy jóképűbbért vagy az ISten tudja miért. És onnantól teljes mélyrepülés volt a kapcsolatunk. Hiába mondtam el neki 1000x is, hogy szeretem, hogy komolyan gondolom vele, hogy nincs oka magát negatív szavakkal illetnie, mert ő egy jó pasi, szakított velem, hogy én jobban érdemlek nála és már nem tudtam hamvaiból feltámasztani a kapcsolatot.
Ha boldog vagy légy boldog. Ha sikerült megtalálni a lányt aki szeret és elfogad, akkor szeresd. Ne azt nézd, hány lány utasított vissza, hanem azt hogy a legszebb szeret. És röhöghetsz a világ szeme közé, hogy te nyertél, mert te fogtad ki az aranyhalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!