Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nálatok is van/volt kiközösíte...

Nálatok is van/volt kiközösített kölyök az osztályban?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 18:51
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Volt.... Én, általánosban csúfoltak aztán elvertem őket szép sorjában. Elvoltam én egyedül is nem kellett nekem a társaságuk. Aztán 8.ban volt egy menő társaság, kóstolgattak, lecsaptam a gyökeret, erre jöttek a haverjai. Abból is kettőt kiütöttem. Majdnem kirúgtak a suliból. Továbbra sem szerettek, viszont az erőt tisztelték, így nem csesztettek többé. Középsuliban rocker voltam egyedül az osztályban, ez bőven elég indok volt.
2013. okt. 31. 09:15
 22/23 anonim ***** válasza:

Én voltam általánosban meg gimiben meg egyetemen az ilyen undoritó xar alak, akit MAX csak elviselnek a társai.

Fakadt ez abból, hogy szociálisan rejektiv voltam, nem jártam el sehova, nem haverkodtam emberekkel, nem érdekeltek azok a dolgok, amik a többséget, és hát a KÜLSŐ!

Mert lássuk be, hogy szép ember ritkán lesz kiközösített! De hát én nem vagyok az, igy hát csak a szívás járt...

A dolgok örökségeként meg itt vagyok BME-s diplomával munkanélküliként másfél év a végzés óta :/

És hiába fejlődtem, hiába változtam, hiába vannak mostmár csajaim és haverjaim (24 évesen már ideje volt), és hiába vagyok mostmár nem én a társaságom xar alakja, mégis ugyanugy azzal jön mindenki, hogy változzak meg.

2013. nov. 1. 14:25
 23/23 anonim ***** válasza:

én mindig a "legmenőbb " emberkének voltam a legjobb barátja.nem tudom,hogy hogyan jött ez össze,de mindig így történt,pedig csúnya vagyok és magamba fordulós, egyáltalán nem értem az egészet. de sokszor úgy éreztem,ha nem lenne a legmenőbb csaj a barátom akkor tuti egy senki lennék,mert nehézkesen baártkozom,de így mindig a menők között voltam.

mindig voltak nálunk kiközösítettek én soha nem bántottam őket,mert együtt éreztem amúgy velük,mint mondtam arra gondoltam akár én is lehetnék.ők mindig csendesek voltak,általában amúgy a lányok voltak kiközösítve de előfordult feminibb fiúval is.vagy csak szimplán buta fiúval.

2013. nov. 1. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!