Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16-17 éves fiú tényleg "nyálas szájú kölyök"?
Sziasztok!
Anyukám azt mondja ne kezdjek ilyen korú srácokkal, mert "nyálas szájú kölykök", és nem is tudják mi a szerelem. De most szerelmes vagyok egy nálam 4 hónappal fiatalabb srácba (én 17 vagyok, ő még 16), és járunk is. Nem gondolom azt, hogy ez egy örök életemre tartó kapcsolat lesz, de most miért ne lehetnék vele?De anyukám csak húzza a száját...
Anyukád hülye már bocs hogy megsértem, de az emberfüggő hogy valaki nyálas szájú.
18/F
Valamilyen szinten egyetértek anyukáddal,annak ellenére,hogy én is 17 éves fiú vagyok.:D
Nincs még sok élettapasztalatom,nem értek a lányokhoz annyira mint egy 20-on éves.
Viszont normális vagyok,sportolok,tanulok,tudok szeretni.
Ha ez alapján nyálas szájú kölyök vagyok,hàt ez van,ennyit tudok nyújtani.
Bár nem azért,de mit gondol,keked milyen alapon jár egy szuperpasi? Mert nálunk a lányok kis csitrik többségükben,abszolút hozzánk illenek..
17/F
ezek szerint anyukád is éretlen valamilyen szinten.
kíváncsi vagyok mellesleg, mit szólna, ha egy 28évessel járnál.. -.-
fiatalok vagytok, jól érzitek magatokat együtt. nem értem, miért fáj ez neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!