Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nálatok is van/volt kiközösíte...

Nálatok is van/volt kiközösített kölyök az osztályban?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 18:51
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Ja, volt még ezelőtt 8 évvel középsuliba :)

Sokszor az ún. alfahímek csicskáztatták meg klotyóba cseszegették mert büdös volt a gyerek (valóban).

Mi a kb 6 fős baráti társaságommal osztályon belül nem szóltunk bele a dologba, mert még mi ránk is ragadtak volna, de én azért sajnáltam szegény srácot. Nem csodálkoztam, hogy folyton depis hangulatban volt.

2013. okt. 30. 19:04
 12/23 anonim ***** válasza:

Igen, én voltam az... óvodában, általános iskola felső tagozatában, végül középiskolában. Ha úgy tetszik tipikus áldozat típus voltam.

Mai napig pszichiátriai kezelésre szorulok, de ettől függetlenül sikerült minden volt osztálytársamat lepipálnom, akik olyanná tettek, amilyenné.

2013. okt. 30. 19:10
 13/23 anonim ***** válasza:

"# 6

nem tudod, hogy min menet keresztül.

amíg nem ismered meg a benne lévő fájdalmat és gyűlöletet, addig senki fejet sem törhetsz pálcát."

Hát nekem spanom volt 9.ben csak aztán kiütközött, hogy baromira nem akar semmit se csinálni, dogáknál semmi bajtársiasság.

2013. okt. 30. 19:14
 14/23 anonim ***** válasza:

nem, előbb-utóbb mindenki hozzácsapódott az egyik társasághoz

aki meg nem az igen csak megszívta

2013. okt. 30. 19:15
 15/23 anonim ***** válasza:

# 13:

Ne csodálkozz rajta...

2013. okt. 30. 19:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Volt hát. :D Alapjáraton mindenkivel jóban voltam az osztályból, de 2 csajjal a végére összevesztem. Folyamatosan kavarták a dolgokat, próbáltak éket verni az emberek közé.. szóval az utolsó 1 másfél évet úgy vészelték túl, hogy 17 ember nem beszélt velük. Nem akartunk szarba nyúlni. :D 20/L
2013. okt. 30. 19:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Akadtak.
2013. okt. 30. 19:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is voltam már kiközösített az egykori osztályomban. Én legalább nem egy kétszínű nyalizós p*cs voltam, aki csak a gyengébbekkel nagymenő, és én legalább szembenéztem a tetteim következményeivel! Amikor vége lett az osztálynak, és átkerültem egy másikba, az maga volt a megváltás! Az új osztályban is voltak klikkek, de mindenki tartozott valahova, és összességében rendes volt a társaság!
 19/23 anonim ***** válasza:

Van.

Nálunk 3részre oszlik az osztály.

1.: A jófejek akik beszélgetnek, szórakoznak és tényleg viccesek.

2.: Akik viccesnek hiszik magukat, de igazából még kisgyerekek és kicsit furák.

3.: 2 gyerek aki olyan szinten irritáló, hogy avval nem lehet mit kezdeni.

20/23 anonim ***** válasza:

A leginkább kiközösített csaj azóta elment másik suliba, én még mindig jóban vagyok vele, és sulin kívül szoktunk találkozni, pedig amúgy a menőbbek közé tartozom. Mondjuk tényleg elég hülye modora van, megértem, hogy sokakat irritált, de én valahogy megkedveltem. Van még 2 csaj akik elég kívülállók, de őket én sem bírom, nagyon ostoba mindkettő.

Ha egy egész közösség nem bír valakit, annak azért legtöbbször szerintem van oka. 17l

2013. okt. 30. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!