Meguntam, hogy én keresem, ha közömbös leszek akkor változni fog? Bővebben lenn.
Figyelt kérdés
Kezdetben ő volt lelkes, sokat írt, aztán pedig én, de még is csak csaj vagyok, ha átkapcsolok "nem érdekel" módba vajon észbe kap? és újra belelkesül? amúgy tetszem neki stb csak valahogy passzívka lett2013. okt. 30. 16:33
1/2 anonim válasza:
Lehet, azért lett "passzívka", mert közben más kötötte le a figyelmét. Amúgy én is így vagyok vele, eleinte lelkes vagyok, de aztán - próba gyanánt - én is visszafogom magam, hogy lássam, érdeklem-e a csajt eléggé...
2/2 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy más lenne, lehet simán beszari :D
2013. nov. 9. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!