Szerintetek is a halál az egyetlen út a ronda fiúknak?
Figyelt kérdés
Mert vannak olyanok, akikből sehogy sem lehet kihozni egy elfogadható szintet, a lányok meg esélyt sem adnak ugye a ronda férfiaknak, sőt, ott alázzák meg őket, ahol tudják. Akkor milyen élet az övék?2013. okt. 29. 22:39
11/21 ASOT válasza:
Ha már ezek az őrültek meg akarnak halni akkor azt mondom előtte fizess egy extrajó házi kúlvának dugj egy jót, és utána ugorj a vonat elé.
12/21 A kérdező kommentje:
Van, akin a plasztika sem segít. Semmi, mert olyan ronda.
Amúgy nézzétek meg az eddigi válaszokat, milyen sértőek, minden 2. felhasználó a pokolba küldené őket. Ennyire kiveszett az empátia? Gondoljátok már át fordított esetben milyen lenne?
2013. okt. 29. 22:47
13/21 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy nincs olyan lány a világon, aki ne látná meg benned a külső mögötti vonásaidat! Hódíts a belsőddel, ha a külsőddel (szerinted) nem megy.
Amúgy meg tegyél azért, hogy a külsőd elfogadható legyen. Lefogadom, hogy kocka vagy és elhízott is. Fogyj le, gyúrd ki magad. Egyből megnöveled az esélyét, hogy barátnőd legyen!
14/21 anonim válasza:
Ha a halál lenne az egyetlen kiút,akkor velem lenne tele a temető, amilyen ronda vagyok.
15/21 anonim válasza:
Esküszöm nem igaz hogy egynémelyik kommentelö mit képzel magàrol!Felhaborito Nekem van egy haverom aki tolokocsiban van szegeny sovany de olyan gyonyoru baratnoje van hogy azt meg en is irigylem pedig van parom 4 eve! A kerdes feltevojenek meg uzenem fel a fejel legy magabiztos es ne keseredj el!
16/21 anonim válasza:
Kondizzál baz dmeg ha ronda vagy tegyél ellene. Mlég ha az arcod nem is szép legalább a tested legyen kiba szva ;)
17/21 anonim válasza:
Ez butaság! Mostanában nem 1 (sztem) nálam rondább palit látok viszonylag jó nőkkel... ebből az következik, hogy vannak olyan egyének akik szimplán nem tudnak csajozni és sajna én is ebbe a rétegbe tartozom.
18/21 anonim válasza:
ha kocka vagy akkor tünés a friss levegőre járj társaságba de nehogy kockákkal lógj :D.menj kondizni miegyébb.ha egy szanaszét rohadt fogú ismerősömnek van csaja neked miért ne lehetne? hajrá :)
19/21 A kérdező kommentje:
Akkora baromságot tud itt összehordani pár válaszadó, hogy nem tudom nevessek-e , mert poénnak szánták, vagy szánjam őketnazért, mert komolyan gondolják. De kérlek, fogjátok már fel, hogy vannak olyan ronda pasik, akiknek a külsején nincs mit javítani, mert úgy is hányadékok! Amúgy meg ronda ember ne járjon társaságba, ha jót akar, mert úgy is csak kigúnyolják és beletaposnak (aki nem hiszi, nézze meg jól a ronda fiús kérdéseket, szegényeket hogy alázzák folyamatosan). Kondinak pedig a közelébe se menjen, aki kövér, mert kiröhögik. Egyik ismerősöm mesélte, mikor egyszer lement az izomagyak folyamatosan belekötöttek. Szóval egy ilyen terembe max. lelki boxzsák lehetsz, akibe mindenki belerúg, aki arra jár.
2013. okt. 30. 07:18
20/21 viktor123456 válasza:
Senki sem érdemel halált. Változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!