Nem bírom tovább a nyomást. Mit tegyek? Már tényleg csak a halál az egyetlen kiút?
hány éves vagy?
Keresni kell másik, igazi szerelmet akinek fontos vagy, aki miatt érdemes élned, aki Veled van és szeret.
BE NE SZEDD,
Hány éves vagy ?
én szívesen leszek a barátod :)
13/L
Van valami betegséged?Ha nincs,akkor hülyeség lenne megölnöd magad.Gondolkodj el egy picit!Gyenge embernek tartom azokat az embereket,akik megölik magukat.Mesélek egypár emberről neked,talán hatni fog.
Volt egy néni(Margit néninek hívták),a papám testvére volt.Nagyon vidám asszonyka volt(az elbeszélések szerint).Aztán egy napon biciklizett az utcán,de elesett(férfi biciklijük volt akkor).A vázra esett rá,és hólyagrákja lett(annyira megütötte magát).Aztán bevitték a kórházba,ott is jó kedve volt.Elkezdett neki nagyon fájni a hólyagja,a hasa..rosszul érezte magát.Aztán valami injekció szerűséget szereztek neki külföldről,attól valameddig jól volt.Aztán utána megint rosszul volt és ismét kórházba került.Elment zuhanyozni és felakasztotta magát a csőre.(nem volt egészséges,nem bírta a testi fájdalmakat!)
Volt egy lány,a neve Gergely Alexandra.Írt egy blogot,ami a mai napig megtalálható az interneten(www.ewing.blogol.hu)
És leírta a lány a szenvedéseit(ewing-sarcoma-s lett 16 évesen,tünet:fájt a lába!).Sok bejegyzésben olvasható,hogy otthon akar lenni,megakar gyógyulni.Rengeteg képet beillesztett magáról és a családjáról,barátairól.És ő csak azt mondta,hogy bárkivel cserélne,aki egészséges..de nem cserélhetett..és meghalt..:( (NEM LETT ÖNGYILKOS!PEDIG Ő AZ,AKI LEHETETT VOLNA ÖNGYILKOS,NAGY FÁJDALMAI VOLTAK!)
Ugye egyikkel sem cseréltél volna??Én sem!Örülök,hogy egészséges vagyok..más problémákkal szembe kell szállni az életünkben..és nem feladni!!Gyávák az öngyilkosok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!