Mit tegyek, hogy kitörjek ebből az állapotból? Mikor lesz már pasim?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista lány vagyok, még semmilyen tapasztalatom nincsen se párkapcsolat, se egyebek terén. Nagyon vágyom már a szerelemre, arra, hogy végre úgy szeressen valaki, de egyszerűen nem megy az ismerkedés. Élőben valahogy képtelen vagyok flörtölni a pasikkal, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy én is kellhetek valakinek. Nem arról van szó, hogy ronda lennék (nem küldök képet, elég megerősítést kaptam már ahhoz, hogy tudjam nem vagyok az, és ezt most nem nagyképűségből mondom, nem tartom magam hűde szépnek, se rondának, inkább átlagos vagyok). Volt már olyan, hogy bepróbálkoztak nálam, de valahogy mindig elszúrtam a félénkségem miatt. Nem tudom, mit tehetnék. :( Annyira nem vagyok eljárós/ bulizós típus, de ha hívnak valahová, szívesen megyek. :) Kérlek segítsetek, nem tudom, mit tehetnék. :(2013. okt. 28. 21:28
2/16 A kérdező kommentje:
Már van (:
2013. okt. 28. 21:33
3/16 anonim válasza:
Hol laksz? Melyik településen?
Mit tehetnél? Most rád fognak írni páran és ha közel laksz hozzám, talán én is és akkor elhívlak randizni. Gyere el valamelyikünkkel találkozni és majd kiderül.
4/16 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz egyedul megoregedni,de teny h tobbet jarj tarsasagba. Itt nem kifejezetten bulikra, de legfokepp nem buz1 discokra gondolok. Az ottani pasik tobbsege nem lenne neked valo. Teged erdemes komolyan venni az ottaniak 98% meg hát...
5/16 anonim válasza:
Pszichológus. Nem szégyen, én is járok, rengeteget segített!
6/16 anonim válasza:
Csak lazán! És viselkedj természetesen!
7/16 anonim válasza:
Akkor meg minek pasi? Amúgy próbálj meg te kezdeményezni, ha ennyire vágysz egy pasira.
9/16 anonim válasza:
En is ilyen vagyok,csak 18. De az egytemen h h nem tudsz ismerkedni? Ott sok szingli pasi van;)
10/16 anonim válasza:
Hunyd le a szemed, tard ki a szived ... ugy szeretlek, ugy szeretnelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!