Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk (16-18é) miért nem...

A fiúk (16-18é) miért nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Nem hiszem h ők nem akarnak kapcsolatot.. Miért ilyen gyávák?
2013. okt. 28. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez is egy általánosítás utolsó.

Én mindig a normális,csendesebb lányoknál próbálkoztam.Taszítanak a ribik.Több haverom is van aki ugyanilyen.

És ezek a lányok ugyanúgy viselkedtek.Bunkóztak,játszották a királynőt,taktikáztak..

Nem,én ezt nem viselem el senkitől se.

Melkesleg a lányoknak meg nem csak a páwa srácokra kéne felfigyelni

2013. okt. 29. 09:27
 12/15 anonim ***** válasza:

A lányoknak van egy egyfajta igényük az udvarlásra. És azt fogják választani, aki ezt megadja nekik. Nem fognak azonnal az öledbe hullani, és azt mondani, hogy Jaj, de jó vagy hozzám!.

Mert lehet, hogy bunkóznak, és "királynőként" viselkednek. De aki ezt a "próbát" kiállja, az megérdemel. És ez régen is így volt- ez nem változott. Csak régen a Kedves Férfiak nem jártak a Gyk-ra sírni, hogy nem kellenek a lánynak, hanem eszesen küzdöttek a lányért. Mert éreztek vmit a lány iránt, amiért megérte küzdeni, harcolni, a végsőkig, annak ellenére is, hogy esetleg csalódás lesz a vége. Bizony, a Szerelem nevű "álomképnek", "rózsaszín ködnek" vannak buktatói. És 'ki ezeket a buktatókat kiállja, csodás érzésben lehet része. :)

2013. okt. 29. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Én hajlandó vagyok küzdeni egy lányért.Elhívom,programot szervezek,érdeklődök utána stb.

De ha erre azzal válaszol szórakozik velem,semmiségeken kiakad,színészkedik és másokkal flörtöl akkor ne csodálkozzon hogy nincs senkije.Korrekt magatartásra ugyanazt várom vissza.

Micsoda ő,hogy elvárja hogy mindent elviseljek érte? Valami földöntúli díj? Fenét.Csak egy lány.

Egy párkapcsolat 2 egyenlő emberből áll akik egyenlően akarják azt..Nem egy királynőből és egy utána rohanó pincsiből.

Ez a baj,hogy a normális lányok elvárják hogy mindent megtegyünk értük de ők nem adnak semmit.

A rbancosabb lányok kimutatják az érdeklődést ezért sikeresebbek.

És lehet a fiúkat okolni de a hiba többségében nem bennünk van.:)

2013. okt. 29. 10:21
 14/15 anonim válasza:

a kedves férfiak nem menők már a lányok körében..

azok a fiúk a jók akiken látszik hogy van anyagi hátterük, ezek fognak ágyba kerülni a lányokkal, a jófiúk meg jók esetleg meghívni a büfébe vagy akárhol egy energia italra..

jah és a lányoknak az fog kelleni aki kell másnak is.., szal ha nem tudsz felmutatni valamit ne remélj b nőt..

ha 1-2 lány fut utánad akkor lehet esélyed olyannál is akinél szeretnéd..

2013. nov. 5. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy kevesbe anyagias fiu tetszik, aki szornyen szereny, es latszatra- mert meg nem olyan a kapcsolatunk, hogy beszelgessunk, nagyon kedves es udvarias.

Mar fel eve kuldozgetek Neki a jeleket, es eddig semmi. Nem vagyok csunya, rbanc vegkepp nem.

Aztan egyszer nemreg megtudtam, hogy ossze akart jonni egy total meno csajjal, joban is voltak, de nem lett belole semmi. Igy maradtam en hoppon.

Meg mindig varok Ra, es azt hiszem, mostmar a turelmes jelkuldozesem gyumolcsot, azaz pasit fog teremni. Vagyis remelem.

Nagyon szeretnem megismerni.

En ezzel ugy vagyok, hogy a legtobb pasi a kihivast keresi, ezert a meno csajoknal probalkozik eloszor. Ha mast nem, abbol kialakul egy laza flort, es annyi. Aztan jonnek a "hierarchiaban" alattuk levo lanyok, akik csakazert is, 'miert ne?' alapon eljatszak a nem konnyuverut, igy, ahogy Ti mondanatok, Fiuk, "jatszak az eszuket"; keretik magukat.

Az, hogy az utan, miutan randit kertetek, a lany elmegy, es hogy ott hogyan viselkedik, elegge egyenfuggo.

Ha nekem tetszik A Srac, akkor nyilvan meg se probalnam magamtol eltaszitani a viselkedesemmel.

Mert orulnek, hogy itt vagyunk, a randin, egyutt, kettesben, es vegre megszereztem. Es csakis kizarolag az en kedvemert ott van, es miattam kerult az az ideges kis mosoly az ajkaira.

De ez csak az en filozofiam, velemenyem.

A nok es ferfiak kozotti kapcsolatra soha nem fog szuletni megfelelo recept, hogy hogyan is kell viselkedni. Mert ezt a ket ember kozotti 'kemia' alakitja.

2013. nov. 6. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!