Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk (16-18é) miért nem...

A fiúk (16-18é) miért nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Nem hiszem h ők nem akarnak kapcsolatot.. Miért ilyen gyávák?
2013. okt. 28. 20:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy veled van a gond ?
2013. okt. 28. 20:56
 2/15 anonim ***** válasza:
lol hol élsz te xd
2013. okt. 28. 20:57
 3/15 A kérdező kommentje:
1-es! Mire gondolsz?
2013. okt. 28. 21:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha akarnak tőled valamit, akkor előbb utóbb azért összeszedik a bátorságot.
2013. okt. 28. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Mert bunkók vagytok,lánykák. Mindent elvártok de semmit sem nyújtotok.

Én pedig nem vagyok hajlandó megalázkodni.

17/F

2013. okt. 28. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
túl sok a textil rajtad...
2013. okt. 28. 21:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Mert bunkók vagyok lányok, és az emberek CSAK általánosítanak.(azaz 150 lány lerázza őket, akkor nem nagyon meg odamenni a 151.hez)
2013. okt. 28. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Mert ti lányok bunkók vagytok és tiszteletlenek, ha az ember megégeti magát, utána messziről kerüli a tüzet. Sajnos manapság a lányok nem tisztelik a fiúkat és mégis akkora egóval járnak, mintha ők lennének a királynők, akik bármit megérdemelnek és bármit megtehetnek a fiúkkal, pusztán azért, mert lánynak születtek. Ezen gondolkozz el, kislány!
2013. okt. 28. 22:10
 9/15 anonim ***** válasza:

Na majd én megmutatom.

Hol laksz?

2013. okt. 28. 23:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Hagyjuk mar ezt, hogy 'bunkok vagytok, lanyok'. Nem, nem bunkok. Csak a fiuknak ilyen korban himvesszejukben talalhato az agyuk. Mert a legtobb pasi kinel probalkozik?! Valljatok be, a meno csajoknal. Azoknal, akik a legtobb ruhajukat a legdragabb uzletekben veszik, a legjobban flortolnek, a legjobb pasijaik vannak, sokat buliznak, sok haverjuk van. Es miutan 150 ilyen csaj visszautasitotta oket, azthiszik, hogy minden nonemu leny ilyen arrogans, es visszautasito. Pedig amugy nem.

En sem utasitanek vissza egy kedves ajanlatot, ha odajonne a srac, nem kuldenem el. Mert igen Fiuk, leteznek meg nem csak kulsore es penzre hajto lanyok. Csak ezekert kuzdeni kell... es nem azzal kell magyarazni a benasagot, batortalansagot, hogy a lanyok bunkok. Mert ez grrinctelenseg.

2013. okt. 29. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!