A fiúk (16-18é) miért nem mernek kezdeményezni?
Mert bunkók vagytok,lánykák. Mindent elvártok de semmit sem nyújtotok.
Én pedig nem vagyok hajlandó megalázkodni.
17/F
Na majd én megmutatom.
Hol laksz?
Hagyjuk mar ezt, hogy 'bunkok vagytok, lanyok'. Nem, nem bunkok. Csak a fiuknak ilyen korban himvesszejukben talalhato az agyuk. Mert a legtobb pasi kinel probalkozik?! Valljatok be, a meno csajoknal. Azoknal, akik a legtobb ruhajukat a legdragabb uzletekben veszik, a legjobban flortolnek, a legjobb pasijaik vannak, sokat buliznak, sok haverjuk van. Es miutan 150 ilyen csaj visszautasitotta oket, azthiszik, hogy minden nonemu leny ilyen arrogans, es visszautasito. Pedig amugy nem.
En sem utasitanek vissza egy kedves ajanlatot, ha odajonne a srac, nem kuldenem el. Mert igen Fiuk, leteznek meg nem csak kulsore es penzre hajto lanyok. Csak ezekert kuzdeni kell... es nem azzal kell magyarazni a benasagot, batortalansagot, hogy a lanyok bunkok. Mert ez grrinctelenseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!