Szeretek egy lányt. Ez a történtet. Mit szoltok?
Van egy lány akit nagyon szeretek. Szerintem elég jól kijövünk de amiért a gyakorikérdések oldalra is kiposztolom a dolgot az ez:
2 éve vagyunk osztálytársak(9-10 osztály.)és hihetetlenül beleszerettem. Az osztálykiránduláson (kb. 2 hete) bizonyos ''löttyök'' miatt rosszul lett és kimentünk levegőzni, segítettem neki stb. stb. Majd mikor már magánál volt vettem a bátorságot és megkérdeztem hogy együtt alszunk-e. Bele is ment. Viszont akkor az iránta táplált érzéseim megkétszereződtek,háromszorozódtak és azóta nem is tudok másra gondolni csak rá. Minden gondolatom vége az hogy akkor most mi van. Na de egy pár napja elbeszélgettem vele erről az eseményről bevallottam neki mindent amit érzek iránta . Elmondtam a kiránduláson történt dolgokról(!Nem történt semmi az együtt alváson kívül). És én úgy láttam hogy eléggé őszintén válaszolta azt hogy ő nem akar semmit, maradjunk barátok és kész.
Ez az esemény után összeestem és nem tudom hogy most már teljesen mondjak le arról hogy egy ilyen rendes lány mint ő nem lehet az enyém és lépjek túl rajta? Vagy esetleg próbáljak meg valahogyan mégis hatni rá, hogy egy próbát mégiscsak megérne. És erről szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mekkora hiba is volt ez hogy megmondtam neki mindent amit iránta éreztem. Ha végigolvastad ezt a hosszú szöveget köszönöm és amennyiben tudsz valamit ajánlani, vagy hozzáfűzni kérlek tedd meg.
Én is tizedikes vagyok, 16 éves (fiú), ahogy te.
Ahogy látom, ebből legalábbis, amit levettem, eléggé hasonlíthatunk (vagy nem :D).
Nekem is van egy ilyen csaj, bár nem osztálytárs, de iskolatárs, köztünk is barátság van, mint ahogy köztetek, nekem is tetszik, bár én nem mondtam el neki (mivel szerintem nem jövök be neki, de nem akarom tönkre tenni a barátságot, na meg beégni se). Na de ez a te kérdésed, szóval ennyit a magamról, csak a hasonlóság kedvéért (ha érdekelne tovább, írj üzit).
Én nem mondtam volna el, de ez már ugye mindegy. Most várnék egy kicsit, nem nyomulnék, max néha pár szót beszélnék vele, mivel osztálytárs. Aztán néhány hónap múlva, ha esetleg lennének rá utaló jelzések, hogy nem reménytelen, akkor próbálkoznék újra. Tudom, milyen szar ez, nekem is elég régen tetszik az a csaj, akiről írtam. De muszáj várni, nem tehetsz mást. Próbálj barátkozni, tégy úgy egy-két hétig vagy hónapig, mintha elfogadnád, hogy csak ennyi van. Ha reménytelen az eset, akkor meg jobb is, ha elfogadod, hiszen a semminél ez is sokkal jobb.
Hány évig vagytok még osztálytársak?
Lehet hogy azért nem akar osztálytárssal járni.Hallottam már ilyet.Nem szeretné ha mindenki rólatok beszélne hogy együtt vagytok.
Szerintem próbáld meg akkor ha már nem lesztek osztálytársak.
Barátnőm ugyan így lekoppintott először, sőt próbált lebeszélni magáról, kértem tőle egy esélyt, szó szerint ennyit kértem. Azt mondta meglátjuk, de végülis megadta az esélyt, vagyis találkozgattunk, majd egyre több időt töltöttünk egymással és végül egy pár lettünk.
Kérj te is egy esélyt, hogy bizonyítsd neki, hogy jó választás vagy, vagy ne is kérj, de intézd úgy, hogy megadja. Én nem adnám fel a helyedben, ha együtt alvásba belement akkor megvan az esélye, hogy nem vagy közömbös számára. Bár találkoztam már ellenpéldákkal úgyhogy azért ne éld bele magad, de egy kis kitartással talán sikerül összejönnöd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!