Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretek egy lányt. Ez a...

Szeretek egy lányt. Ez a történtet. Mit szoltok?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon szeretek. Szerintem elég jól kijövünk de amiért a gyakorikérdések oldalra is kiposztolom a dolgot az ez:

2 éve vagyunk osztálytársak(9-10 osztály.)és hihetetlenül beleszerettem. Az osztálykiránduláson (kb. 2 hete) bizonyos ''löttyök'' miatt rosszul lett és kimentünk levegőzni, segítettem neki stb. stb. Majd mikor már magánál volt vettem a bátorságot és megkérdeztem hogy együtt alszunk-e. Bele is ment. Viszont akkor az iránta táplált érzéseim megkétszereződtek,háromszorozódtak és azóta nem is tudok másra gondolni csak rá. Minden gondolatom vége az hogy akkor most mi van. Na de egy pár napja elbeszélgettem vele erről az eseményről bevallottam neki mindent amit érzek iránta . Elmondtam a kiránduláson történt dolgokról(!Nem történt semmi az együtt alváson kívül). És én úgy láttam hogy eléggé őszintén válaszolta azt hogy ő nem akar semmit, maradjunk barátok és kész.

Ez az esemény után összeestem és nem tudom hogy most már teljesen mondjak le arról hogy egy ilyen rendes lány mint ő nem lehet az enyém és lépjek túl rajta? Vagy esetleg próbáljak meg valahogyan mégis hatni rá, hogy egy próbát mégiscsak megérne. És erről szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mekkora hiba is volt ez hogy megmondtam neki mindent amit iránta éreztem. Ha végigolvastad ezt a hosszú szöveget köszönöm és amennyiben tudsz valamit ajánlani, vagy hozzáfűzni kérlek tedd meg.

2013. okt. 28. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem volt hiba, most már legalább tudod mi a helyzet. Lépj tovább.

Nem rendes a csaj, ilyet ne is mondj, legalább egy barátságmegerősítő dugás kijárt volna neked, a törvény szerint.

2013. okt. 28. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
sajnos van ez így. én is benne vagyok egy szinte tök ilyen sztoriban, komolyan még az együtt alvás is stimmel, csak én vagyok a lány a történetben. sajnálom a srácot, de van az úgy hogy valaki tényleg csak barátként gondol a másikra.
2013. okt. 28. 20:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Az volt a lehető legjobb döntés, hogy őszintén beszéltél vele. Ne szakísd meg az ismeretségedet (mert nem tudom a barátság-e a helyes kifejezés itt), ugyanakkor próbálj meg továbblépni. Lehet, hogy nem jött még el a ti időtök, de az is lehet, hogy nem illetek egymáshoz, de mind két esetben egyenlőre jegelni kellene a "kapcslatotokat" :). Rendes fiúnak tűnsz (szöveg alapján), találni fogsz magadnak lányt :)
 4/15 anonim ***** válasza:

Pár ilyet már megéltem. Most is egy ilyen kellős közepén vagyok, munkatársak voltunk, mondjuk úgy, hogy szeretői viszony alakult ki közöttünk, de én sajnos beleszerettem. Mai napig eljárunk erre- arra, viszont már nem érünk egymáshoz, nincs csók. Van ölelés max, együttalvás... rettenetes érzés, amikor melletted fekszik, akit szeretsz, egy hajszál választ el attól, hogy megcsókold és nem teheted...

Túllépni lehetetlennek tűnik, hisz ő most neked a minden, a többi lány eltörpül mellette. Sajnos nincs más, mint sodródni... fájni fog, sokáig. Lehet, hogy hónapok, lehet, hogy egy év, lehet, hogy kevesebb, viszont akkor nem voltak igaziak az érzéseid.

Az idő fogja megoldani ezt a dolgot.

5/15 A kérdező kommentje:

Ha esetleg látod ezt az üzenetet.

Hidd el nekem nem az volt a célom ,hogy megfektessem.

Nekem nem ér annyit az egész,hogy ilyet tegyek egy lánnyal.

viszont nekem az alacsony lányok ilyen fajta ''vonásokkal'' mindig is bejöttek. Ahogyan közölte velem ezeket a dolgokat öszintének tünt, de valahogyan nem tudok ebbe belenyugodni. Nagyon zavar a dolog. Esetleg valami más ötletet azon kivűl hogy hagyjam ott és adjam fel azt amiért már majdnem két éve küzdök...

2013. okt. 28. 20:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Amikor a legelső komment választ irtam még csak egyetlen egy válasz volt. Mindannyiótoknak köszönöm a válaszokat és elég valószínű hogy megfogadom. Örülök hogy vannak ilyen emberek is még ebben a világban. Kedves hármas a te üzenetedtől meg teljesen meghatódtam. Nem gondoltam volna hogy egy idegen ember ennyire bele tud valakinek nyulni a lelkébe. Nekem ilyet még senki nem mondott, nagyon jól esett köszönöm szépen. :)
2013. okt. 28. 20:37
 7/15 anonim ***** válasza:

Harcolhatsz, pedálozhatsz érte, de én nem hiszek a tündérmesékben.

Én elviszem mindenféle éttermekbe, kávézni, veszek neki ezt- azt, próbálok a kedvében járni, ha kell az éjszaka közepén kocsiba ülök és rohanok hozzá, ha arról van szó. Ez nem változtat semmin...

Azt tudom neked javasolni, hogy ülj le és gondold át, hogy mit kívánsz. Össze akarsz jönni vele? Minden jó és rossz oldalát ismered? Milyenek a szülei, a szokásai?

Ha összejönnétek, akkor mindenét vállalnod kell.

2013. okt. 28. 20:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Elképesztően meglep hogy mennyi segítőkész ember él. Hihetetlen. Ilyet mintha még egyetlen kérésnél sem láttam volna :) Elég jól ismerem, én szeretnék többet is de mint ahogyan már az elöttünk szólók mondták ''jegelni'' kell a dolgot ezzel egyetértek. Kicsit hagyom az ügyet utána lehet hogy nekifutok mégegyszer kicsit más megközelítésekkel. Sajnos nem vagyok az a kemény minden helyzetben nem tudom normálisan kifejezni magam stílusú fiú . Ezért az ilyen négyszemközt vagyok a lánnyal dolgot előre elterveszem hogy mik lehetnek a lehetséges kérdések és mint egy dolgozatra felkészülök belöle. ilyenkor bánom azt hogy igy lettem nevelve és csak egy annyi bátorságot sem kaptam hogy odamerjek szolni valakinek hogy mostmár elég legyen ebből....
2013. okt. 28. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Úgy látszik a nyomorúság összehozza az embereket!:)
2013. okt. 28. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:

Hé, hát annak kellene a legjobban örülni az egész világon, hogy őszinte volt veled! Nem hülyített, nem húzta az időt! Hidd el, jobb ez, mint tévhitben élni!

Most hagyd! És ahogy írtad: legközelebb, egy másik környezetben próbáld meg újra, hátha van értelme, sose lehet tudni. (Tudod vannak azok a lányok, akik azt nézik, hogy meddig vagy képes értük elmenni, azért mondom ezt.)

Ha újra nemet mond, akkor végleg túl kell lépned.

Hosszú idő lesz, de hidd el, megéri.

Fel a fejjel!

2013. okt. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!