Mit tegyek ha szeretek valakit aki észre sem vesz?
Van egy lány akibe teljesen szerelmes vagyok. Alig váltottunk még néhány szót, mivel csak három közös óránk van. Gyönyörű és okos lány. Az a baj hogy nem nagyon tudok beszélni vele, mivel nincs semmi amit mondhatnék neki. Általában, ha nem a haverjaimmal vagyok visszahúzódó szoktam lenni. Mindig ha a közelébe kerülök azt se tudom hol áll a fejem, merre van a bal és a jobb, és mindent amit megtanultam elfelejtek, így a csoport legrosszabb tanulója vagyok.
-Valami ötlet mit tegyek, min változtassak hogy ismerhetném meg jobban, hogy kerülhetnék közelebb hozzá, hisz annyival jobb mint én.
Segítsetek! (15/f)
Ne akard megismerni.. A lányok többsége k* rva.. És mééég azok is akikről nem gondolnád...
Ha tényleg meg akarod ismerni akkor szépen menj oda hozzá, mond meg neki hogy "Szia! Szabad ez a hely melletted?" Ebből már tudni fogja mit akarsz és ha van azt mondja hogy "Persze szabad" Akkor jó esélyekkel indulsz.. Ha oda ültél mellé kezd el vele valamiről beszélgetni, de ne vág egyből képen azzal hogy "Szerelmes vagyok beléd stb..." Kezdjetek el valamiről beszélgetni pl. valami teljesen hétköznapi dologról és akkor máris tudsz meg róla dolgokat... Beszélgessetek és próbáld meg elkerülni azt a kínos csendet.. Készülj minél több témával hogy ne járj úgy hogy 1 témát kibeszéltetek és utána meg sem szólaltok..
Röviden tömören ennyi amit tenned kell..
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!