Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan tényleg...

Vannak itt olyan tényleg ronda férfiak, akiknek sikerült becsajozniuk?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy csinálták?

2013. okt. 28. 12:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
na erre kiv vok!
2013. okt. 28. 13:06
 12/20 anonim ***** válasza:

# 8:

Én is picsogtam ahogy az itt randalírozó önbizalomhiányos emberek többsége... Csak én a barátaimnak.

Egy gyenge pillanatomban rákerestem a tüneteimre és rájöttem, hogy mentális betegségem van, ami gyógyítható. Kerestem hát egy pszichológust a városban ahol akkor éltem és elmentem hozzá.

Elmondtam neki a tüneteimet, meséltem neki az életemről, gyerekkoromról, stb... aztán ő azt mondta, hogy komolyabb a probléma, menjek el pszichiáterhez is, mert a gyógyszeres rásegítés nem ártana. Így elmentem oda is és kaptam gyógyszert.

A pszichológus óránként 5.000 forintot kért, a pszichiáter pedig tb alapon ment, a pszichiátrián. A gyógyulás sajnos más okból kifolyólag nem valósult meg teljes egészében, de még így is jobban vagyok mint régen. A változást úgy durván 3-4 hét alatt vettem észre és teljesen megváltoztam.

Úgy három hónap után pedig találkoztam a kedvesemmel, akivel 3 évig voltunk együtt. A szakítás ő miatta történt, mert megcsalt én pedig elküldtem a khm-be...

2013. okt. 28. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
nincs ronda nő? :D akkor ronda férfi sincs...
2013. okt. 28. 14:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Nos 13:11, akkor úgy tűnik, mégse veled volt a baj. Megérte pár hónapért X ezer forintot kidobni a semmire?

Inkább add nekem bmag...

2013. okt. 28. 14:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Tessék? Már miért ne lenne velem baj?

Diagnosztizálták nálam a betegséget, öngyilkossági kísérleteim is voltak.... egyáltalán nem volt az az ablakon kidobott pénz...

2013. okt. 28. 14:42
 16/20 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tényleg nincs ilyen.
2013. okt. 28. 15:01
 17/20 anonim válasza:

anno az én pasimnak

üdv: egy jó csaj

u.i: ez tényleg igaz

:D (amúgy tényleg)

2013. okt. 30. 17:19
 18/20 A kérdező kommentje:
17: És mivel vett le a lábadról? :)
2013. okt. 31. 21:05
 19/20 anonim válasza:
ez egy elég hosszú sztori :)
2013. nov. 7. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:
és vastag is
2013. nov. 7. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!