Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl a randin, ami nem sikerült...

Túl a randin, ami nem sikerült valami túl jól. Mondta, hogy nem oké. Utána nem is kerestem, mindig ő ír. Miért?

Figyelt kérdés
A csaj azt mondta nem volt meg a szikra részéről megbeszéltük hogy ő nem kapcsolatot keres igazán, hanem olyat akivel beszélget megy ide-oda.
2013. szept. 24. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha élvezed a társaságát, akkor a kérdés nem is lett volna megfogalmazva, mert egy barát több, mint egy semmi...

A barátból még lehet szerelem, de a semmiből nehezen...

2013. szept. 24. 09:05
 2/5 A kérdező kommentje:
erre a válaszra számítottam..ezért nem irtam be a kérdésbe, h 1 basátnője van össz-vissz...az sem igen foglalkozik vele
2013. szept. 24. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:

A jelleme értékes? Ha igen (és ezért nincs igazán barátnője, mert csak idióta plázásokkal van körbevéve), akkor a barátjának is megéri lenni. :)

Ha azért nincs senkije, mert ő az idióta, akkor meg tudjuk a kérdésedre a választ. :P

2013. szept. 24. 09:10
 4/5 A kérdező kommentje:

1.

mindenképpen az első :)

csak fura, hogy megmondta, hogy nem...utána nem is kerestem ő meg azért rám-rám ír

barátságnál idővel majd többet szeretnék ez a baj

2013. szept. 24. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Elvan veled, de nem akar semmi komolyabbat..:\ Viszont szerintem ne erőltesd, maradj meg csak "barát" Lehet később több is ki alakulhat!
2013. szept. 24. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!