Jól sikerült a 2. randi. Akkor miért nem alakul semmi?
Belezúgtam egy fiúba,akit érdeklek,de elég ritkán keres,tehát valószínűleg nem szeretne tőlem komoly kapcsolatot. Próbálom elterelni a gondolataimat róla,de nem megy. Bármit csinálok,ő jut eszembe,pedig még csak párszor találkoztunk és 2 hónapja ismerem - bár facebookon szoktunk beszélgetni heti 1-2szer. Én is keresem néha,meg ő is néha. Nem beszéltem neki az érzéseimről,és ő sem nekem. Ez a legrosszabb az egészben,hogy nem tudom,pontosan mit is akar tőlem,de ott van a remény,hogy mivan,ha mégis kellenék neki,csak pl úgy gondolja h én nem akarom. A legutóbbi randinkon minden jel arra utalt,hogy akar engem: meghívott egy italra,aranyos és udvarias volt velem,érdeklődött felőlem,őszintén elbeszélgettünk de rengeteget nevettünk is,odaadta a pulcsiját hogy ne fázzak,és kikísért a buszhoz,megvárta,amíg elmegy. Aztán még aznap keresett,hogy sikerült-e hazaérnem. Viszont azóta eltelt már 1 hét,és semmi. Egyszer írtam neki facen,kedvesen visszaírt,de nem úgy tűnt,mint akinek van kedve velem beszélgetni. Azt tudom,hogy most elég elfoglalt,de ettől még tudna keresni,ha igazán akarna. Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Lehet esélyem a komoly kapcsolatra vele vagy félreértettem az egészet és nem akar tőlem semmit?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!