Miért van az, hogy a legtöbb fiúnak mindegy, hogy néz ki a lány csak ne legyen duci?
Szóval igaz, hogy fantasztikus személyiségem van, de akárhogy is nézem, nem valami szép az arcom. de vékony vagyok, és úgy elég sok pasinak bejövök. de beszélgetek velük, és mindegyiknél ott kezdődik a jó nő, hogy sovány. mert aki duci az lehet akármilyen szép rá se néznek Oo. és oké, hogy nem vagyok az, de nekem ilyen srác nem is kell, aki tényleg ennyire felszínes. és a duci alatt nem kövér lányokat értek feltétlenül, például az egyik srác szerint már ő is túl duci:
Oszlathatom a kételyeket hölgyeim? :)
Engem nem érdekel, hogy 52 vagy 53 kiló az illető, de az sem ha 40 vagy az sem ha 80. Elég nagy a tartomány úgy hiszem, de ezeket a számokat csak véletlenszerűen mondtam, mert semmi értelme ezen lovagolni. Ha én valakit szeretek akkor nem az számít hány kiló. A volt barátnőmet pl. megkérdeztem párszor, de soha nem tudtam megjegyezni mert nem tartottam fontosnak, csak úgy érdekesség képpen.
Én azt mondom, hogy akinek a kiló számít, azt kilóra meg is lehet venni :P
tényleg fantasztikus személyiséged van...
ostoba, beképzelt ami kapásból lejön rólad. Lehet, nem is az arcod szépségével van a gond...
1:Mert az már jó!
2:A linken a csajjal más gond van, nem az alkata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!