Miért pont itt és csak itt nagy a szátok?
Hát, én oda megyek, és sajna általában foglalt a csaj.
De azt nem mondanám, hogy csakis a ducikhoz, csak ahhoz, aki megtetszik és van közte olyan is.
A legtöbben félnek a visszautasítástól, ezért bele se vágnak.
Hát ez nem jött össze..
Barátnőm duci, kövér, nevezzük ahogy akarjuk, 100 kg feletti testsúllyal rendelkezik. Egyáltalán nem szégyenlem sehol sem, büszke vagyok rá, mert nekem ő tetszik, és én őt szeretem, másnak ehhez meg semmi köze. És én oda mertem menni "egy duci csajhoz", bár, már elég rég volt.. :P
4 éve vagyunk együtt! :)
Kérdező, akkor én most kivételnek számítok?! :P
"nem szeretnéd, hogy mi udvaroljunk nektek??? vihetek virágot, csokit esetleg???"
ŐŐŐŐŐ. bocs, de miért is ne? Azért, mert a szüleid azt mondták, hogy az a fiú dolga? Ne egyél már meg minden baromságot. Én imádom, ha a barátnőm vesz nekem ajándékot, és én is szoktam neki venni. Ez tök kölcsönös. Ne hidd már, hogy egy kapcsolat úgy működik, hogy neked semmit sem kell tenni, a pasi meg majd szalad utánad mint a pincsikutya.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!