Miért pont itt és csak itt nagy a szátok?
Figyelt kérdés
Fiúk! Ezer meg egy olyan kérdés kerül a szemem elé, hogy duci lányokkal ismerkednétek, meg, hogy vannak-e itt??? Miért itt akartok ismerkedni, ez az oldal nem erre való! Másik: miért van az, hogy csak neten nagy a szátok, de élőben, (tisztelet a kivételnek) oda nem mennétek egy duci csajhoz, vagy az istenért fel nem vállalnátok mint párt??? Ha itt kell, kelljen az utcán is, nem???2013. szept. 4. 20:03
11/15 anonim válasza:
Jajmár, megint egy provokátor...
12/15 A kérdező kommentje:
20:24-es :D igen, kivétel vagy, büszke vagyok rád :D
2013. szept. 5. 00:44
13/15 A kérdező kommentje:
bocsi, én nem egy kapcsolatról beszéltem, nyilván egy kapcsolatban nem meresztem a pic*ám, míg a párom körbeugrál.... de nehogy már én kezdjek el nyomulni egy srácra... amelyik csaj ne adj isten ilyen kis bátor és leszólít azt lefogadom, te is hülyére veszed és kiröhögöd, mint a legtöbb pasi tenné... merthogy "rám mászott a kis ribi" ha kivétel lennél ez alól, pardon...
2013. szept. 5. 00:48
14/15 anonim válasza:
"amelyik csaj ne adj isten ilyen kis bátor és leszólít azt lefogadom, te is hülyére veszed és kiröhögöd, mint a legtöbb pasi tenné... merthogy "rám mászott a kis ribi" ha kivétel lennél ez alól, pardon..."
A nők pedig nem csak megtennék, hanem meg is teszik. Ezt miért csak a férfiaknak kelljen elviselni? Nem látom értelmét...
15/15 anonim válasza:
Bizza, a rameno tuzelo szukak igen is siman kezdemenyeznek :) Minden testalkatbol :P
Ha pedig nem tesznek konkret lepeseket, akkor is elkezdik magukat cicomazni, kacerkodnak, hogy vegre eszrevegye oket a kivalasztott pasi (valojaban es ilyenkor is a no kezdemenyez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!