Fiúk! Adnátok esélyt egy duci lánynak?
Itt egy 65 kg körüli lányra kell gondolni.
Ha mondnjuk belsőre kedves, vicces, aranyos, okos, őszinte, de van rajta felesleg (ami ellen dolgozik), adnátok neki esélyt??
Légyszi kort is köszi...
Igen.
Ha tesz a duciság ellen az pedig vonzó.
17/F
Ha így ducin ismerném meg, akkor sajnos nem. De ha ismerném már egy ideje, és làtom hogy keményen diétázik–edz a céljaiért akkor sokkal nyitottabb lennék :)
És egy jól kinéző lánynak is ugyan úgy szüksége van ezekre a belső tulajdonságokra, hogy bármi is lehessen köztünk.
Talán nem kell feltétlenül olyan okosnak lennie, de azért legyenek közös témáink, de mégis én legyek az okosabb..A humorérzék mellettem nagyon fontos, néha a deep poénjaimat nem mindenki érti meg. :D
XVIII / F
én lány vagyok, és nem vékony.
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szépen kérlek, ne könyörögj már a pasiknak. Akinek kellesz, kelljél így, te meg vagy fogadd el magad, vagy tegyél ellene. Úgy, hogy kb süt rólad hogy utálod magad, és mindent megtennél azért, hogy valaki hajlandó legyen NAGY KEGYESEN összejönni veled, senkinek nem fogsz kelleni.
LEGYEN ÖNÉRZETED.
(sok fiú szereti a teltebb lányokat. hány centihez vagy 65 kiló?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!