Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti adnátok esélyt egy duci lánynak?
Ha esetleg egy belsőre szimpatikus ( kedves, vidám, mosolygós, őszinte, ) lánnyal megismerkednétek, de az illető duci lenne, adnátok esélyt, hogy megismerkedjetek, esetleg összejöjjetek?
Előre is köszi a válaszokat.
sündisznóka, te amúgy is egy oltári nagy paraszt vagy, mindig negatívan kommentelsz. -.-"
Amúgy szerintem a legtöbb pasit nem zavarja a kicsi súlyfelesleg. :)
Feltéve hogy arcra bejön. És hogy nem 110kg +os
3as voltam
nyugi, nem kell félni
fogsz kelleni, nézd nem vagyok nádszál, soha nem voltam, de most sincs gondom ilyen téren N
Ez nem így működik. Meghódítani mindenki olyan csajokat akar, akiket meg akar dugni. Senki sem azzala céllal nézi meg egy csaj fenekét, hogy kikandikál-e belőle a belső szépsége...
Viszont, ha összehaverkodnék egy duci lánnyal, akit egy olyan jellemnek ismernék meg, akit sose szeretnék elveszíteni, akkor nem kizárt, hogy lehetne belőle valami.
Tudom, hogy szemétség, de nálam is kizáró tényező a túlsúly. Nem tartom nőiesnek a túlsúlyos nőket. És egyébként aki picit is túlsúlyosabb, az később csak egyre kövérebb lesz, szóval én egy kalap alá veszem a kicsit és nagyob túlsúlyosakat is.
De nyílván vannak akiknek a ducik jönnek be, nem kell depizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!