Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti adnátok esélyt egy duci lánynak?
Ha esetleg egy belsőre szimpatikus ( kedves, vidám, mosolygós, őszinte, ) lánnyal megismerkednétek, de az illető duci lenne, adnátok esélyt, hogy megismerkedjetek, esetleg összejöjjetek?
Előre is köszi a válaszokat.
"sündisznóka, te amúgy is egy oltári nagy paraszt vagy, mindig negatívan kommentelsz. -.-" "
Hát tehetek én róla, hogy a kérdező dagadt lány és nekem számít a lány külseje is. Őszinte választ adok rá, hogy ne legyenek kétségei a későbbiekbe a fiúk terén. Amúgy meg tudom, hogy tetszenek a válaszaim, kedves 86%-os.
Attol függ mit jelent a duci?
Mert ha Nöi szemmel duci akkor az tökéletes alak... xD
#14-es vagyok:
Áh ez semmi, ennek simán adnék esélyt főleg ha nagyobb melleket mondtál, de én amúgy is pici cici párti vagyok, de elnézném most az egyszer, ehhez a testhez úgyis jobban illene. Szóval, simán! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!