Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves évfordulóra mit adnátok a párotoknak?
Figyelt kérdés
17 évesek vagyunk mind ketten, nem szeretnék közös képet bekeretezve, vagy párnára nyomott közös képet adni neki, hanem valami cukira, romantikusra gondoltam.. de nem szeretnék túl nyálas dolgot mert ahogy ismerem én ékszert kapok de neki azt hiába adnék nem hordaná .. segítsetek kérlek.(lány vagyok.)2013. ápr. 17. 19:59
2/5 anonim válasza:
és ezekkel mi a baj? szereti a hasát? biztos. akkor süss valami finomat, menjetek ki a természetbe, ott is lehet ám ,,mókázni``
3/5 anonim válasza:
Blackmilkes cicanadrág, rajzoltam neki képet, csoki, virág
5/5 anonim válasza:
Mi nem ragoztuk túl... Ő egy tortát hozott és virágot. Én pedig nyomtattam neki a közös képeinkből egy naptárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!