Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti adnátok esélyt egy duci lánynak?

Figyelt kérdés

Ha esetleg egy belsőre szimpatikus ( kedves, vidám, mosolygós, őszinte, ) lánnyal megismerkednétek, de az illető duci lenne, adnátok esélyt, hogy megismerkedjetek, esetleg összejöjjetek?

Előre is köszi a válaszokat.

2013. jún. 1. 22:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként szívesen ismerkedem, ha tényleg olyan testalkatú vagy, mint a képen és még a jószívűség- és aranyosságfaktor is közelít a maximumhoz. :)
2013. jún. 1. 23:42
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
ne dőlj be neki, csak az arcodra akar élvezni!
2013. jún. 1. 23:45
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem a ducikat :) eléggé izgatnak a nagy combok :D persze nem a Tonna Donna típusúak :D

de ez még jobban: ( kedves, vidám, mosolygós, őszinte, ) xd

küldesz egy képet?

2013. jún. 1. 23:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy én észrevettem (vékony lány vagyok) sok fiú szereti a duci lányokat.(Egyébként,ajánlom neked a My mad fat diary című sorozatot. A lány nem éppen kis darab és mégis megszeretik!)
2013. jún. 2. 10:43
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező: Te járnál dagadt pasival?
2013. jún. 5. 17:54
 26/30 A kérdező kommentje:
Én talán. Attól függ mennyire nagyon dagadt fiúval asszem én se járnék és én nem is azt kérdeztem, hogy egy "Tonna Donna" lánynak adnátok -e esélyt, hanem egy simán kissé túlsúlyos lánynak. Természetesen értem ennek a férfi oldalát is, nem kell felkapni a vizet !! :)
2013. jún. 6. 19:37
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is duci vagyok (170/70) még van barátom :) És előtte sem volt soha gondom a pasizással és utána sem lesz :D
2013. jún. 11. 20:31
 28/30 Mixy válasza:
77%
Ez sok mindentől függ. Ha tetszik az arca, és belsőre is rendben van, akkor igen. Mert hogy kövér, le tud fogyni, és ki tudja talán ha lead egy keveset álmaid nőjévé válhat :) 20F
2013. jún. 11. 23:36
 29/30 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Az előző barátnőm vékony volt és dögös. Az a szabály, hogy a következő mindig überelje az előzőt az egyenlőség sem megengedett :D
2013. jún. 11. 23:54
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kinek mi a duci.. Én 172/65 vagyok, évek óta napi 4 órát edzek és mégis minden második pasi a fejemhez vágja, hogy fogyjak le.. :/
2013. jún. 12. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!