Félek az érzéseimtől, mit tegyek? Adnátok tippekeket?
Figyelt kérdés
Van egy férfi aki iránt kezdek mostanába többet érezni,vagyis szerelmes lettem belé. Szerintem neki is tetszhetek,ugyanis úgy szokott viselkedni velem,de nem merem elmondani neki ,hogy szeretem. Ugyanis félek,hogy esetleg megbánt,vagy ő nem szeret viszont.Kevés embernek mondtam eddig ,hogy szeretem ezért is félek. Mit tegyek?? Beszéljek vele az érzelmeimről?? Hogy kezdjem??2013. szept. 2. 18:31
1/1 Csak Betti válasza:
Szerintem ne legy olyan tul romantikus se , nehogy megijeszd,de csinalj olyan dolgokat,hogy eszrevegye,hogy tetszik neked...pl nezz melyen a szemebe,vagy ilyesmik :p Csaj vagy ezeket tudnod kell ;) ha ez sem valik be mondd el neki,ha nem szeret viszont az o dolga,aval nem vesztesz semmit,max nem o a nekedvalo.Proba szerencse :*
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!