Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb fiúnak mindegy, hogy néz ki a lány csak ne legyen duci?

Figyelt kérdés

Szóval igaz, hogy fantasztikus személyiségem van, de akárhogy is nézem, nem valami szép az arcom. de vékony vagyok, és úgy elég sok pasinak bejövök. de beszélgetek velük, és mindegyiknél ott kezdődik a jó nő, hogy sovány. mert aki duci az lehet akármilyen szép rá se néznek Oo. és oké, hogy nem vagyok az, de nekem ilyen srác nem is kell, aki tényleg ennyire felszínes. és a duci alatt nem kövér lányokat értek feltétlenül, például az egyik srác szerint már ő is túl duci:

[link]

2013. okt. 27. 22:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Csak a te ismerőseid ilyenek.
2013. okt. 27. 22:52
 2/17 anonim ***** válasza:

Én jobban csípem a duci lányokat. Bár ez relatív,hogy kinek mi a duci. Amit linkeltél szerintem az egyáltalán nem az, bár abban a király ruhában sok minden látszik.. Nem is jó szó az, hogy duci, inkább húsi :D

Volt már vékony barátnőm, nem is egy, de őket nem lehetett olyan jól megmarkolászni, nekem fontos a fizikai kontakt és velük ez nehézkes.

2013. okt. 27. 22:54
 3/17 anonim ***** válasza:
hát azért nem mind 1 hogy néz ki. lehet vékony de olyan csúnya hogy sötétben nem találkoznék vele ez hülyeség de ha már választani kell 1 ronda tank vs ronda sportgiliszta között inkább az utóbbi
2013. okt. 27. 22:54
 4/17 anonim ***** válasza:

1. finnyásak, mert nekik modell csaj kell villogni

2. csak dugni kell a csaj

3. ha a "mindegy hogy néz ki"-t vesszük csak duci nélkül akkor meg egyszerűen szerelmes az illető

2013. okt. 27. 22:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Oh, Victoria...
2013. okt. 27. 22:56
 6/17 A kérdező kommentje:

1. de az én ismerőseim mások ismerősei is, ez elég logikátlan :D

2. csak ezt a teljes alakos képet találtam :D

nyilván vannak kivételek, és lehet, hogy csak én találtam be a rossz pasikat, mert pl neten 90% az ellenkezőjét írja, de akkor is tényleg nagyon sok ilyen van :/

2013. okt. 27. 22:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem olyasmi az alakom, mint a képen. Senkinek nem kellek. Vagyis ritkán tetszem.
2013. okt. 27. 23:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Engem nem vonzanak a duci lányok, hogy mi az ami duci arról lehet vitatkozni. Örülnék neki, ha egy kövér lány is ugyan úgy fel tudna izgalmi, mint egy modell alkatú, de sajnos nem így van. Pedig mennyivel több esélyem lenne már megtalálni az igazit.
2013. okt. 27. 23:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Én Victoriánál ducibb vagyok, de szép arccal és elég jó alkattal. És így is bőven vannak, akiknek tetszem. A párom pedig imád markolászni, viccen kívül ha a közelemben van, tuti hogy valamelyik domborulatomon pihenteti a kezét.

Nem is bánom ezt az alakot: általában akik nem (csak) a modellalkatú lányokra buknak, azok érettebben gondolkoznak - és így az alakom már rögtön az első szűrő :D

2013. okt. 27. 23:20
 10/17 anonim ***** válasza:
nekem is az ismerőseim inkább összejönnek egy bűnronda 40 kg-s csajjal, minthogy egy szép normális 50-55kg-ssel járjanak:)
2013. okt. 27. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!