Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a lányok...

Miért van az, hogy a lányok egyfajta ösztönös, fura séma mentén működnek?

Figyelt kérdés
Sokat tanulmányoztam az emberi pszichét, az állati ösztönöket, szaporodást, vonzalmat stb. Aztán gyakorlatban is kipróbáltam és tényleg fura mód minden lány, akinél voltak sikereim (csók, tipi-tapi, petting stb), azoknál azért ovlt sikerem, mert sikeresen játszottam le, hogy alfahím vagyok, még, ha valójában belül én még mindig az a kedves, kicsit félénk, visszahúzód, érző szívű gyerek is voltam, de legalább a randi erejéig sikeresen mutattam, hogy megfelelő tenyészhím vagyok, persze volt lány, akinél nem sikerült elérnem a látszatom lelepleződött, sajnos kicsit túlzásba vittem, hogy eltúlóztam a barátnőim számát és gondolom látta, hogy hazudok a nonverbális jeleimből, plusz neki én ronda voltam külsőre, hiába is próbáltam pozitív lenni, de a legtöbb lánynál tényleg működik a dolog, bizony ronda srácként is lehet smárolni szép lánnyal is, az más kérdés, hogy egy kapcsolat erejéig nemt udnám játszanai az alfahímet, de jó színjáték esetén már első randin lehet csókolni a lányt és ne fog ellenkezni, ha jó a színjáték. Magamról röviden annyit, hogy olyan ronda vagyok, hogy még a tesómék is megmondták, hogy csoda lesz, ha valaha egy lány is szóba áll velem valaha. Egyetlen erényem az átlagnál magasabb intelligenciám.
2013. okt. 27. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 8:

Ezt hogy érted, hogy "van valami"? Minek kell ahhoz történnie, hogy legyen "többedik" randevú is és utána kapcsolat?

# 9:

Ezt még én is tudom, hogy igazad van. Viszont akkor értsem ezt úgy, hogy ha valaki nem eléggé rámenős és eléggé határozott, akkor egyedül hal meg? Nekem is volt egy 3 éves kapcsolatom, de fél év után már kezdett alábbhagyni a lelkesedés... Mentális problémám kezdett lenni, depressziós és gyenge lettem.

Szóval? Mi lesz mondjuk velem, aki nem egy bika és csődör? Vagy menjek melegebb éghajlatra és próbálkozzak fiúknál (blegh...)?

2013. okt. 27. 22:53
 12/14 anonim válasza:
Hát, pszichológus ne legyél, mert ez a dolog neked nagyon nem megy. Aki egy picit is ért hozzá, az tudja, hogy ez miért van így, nem csodálkozik rá, nem teszi fel kérdésként erre az oldalra. Soha nem tanulmányoztál te semmit. Tök hülye vagy hozzá. Semmilyen intelligenciád nincsen, nem hogy magasabb. :D
2013. okt. 27. 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"# 9:

Ezt még én is tudom, hogy igazad van. Viszont akkor értsem ezt úgy, hogy ha valaki nem eléggé rámenős és eléggé határozott, akkor egyedül hal meg? Nekem is volt egy 3 éves kapcsolatom, de fél év után már kezdett alábbhagyni a lelkesedés... Mentális problémám kezdett lenni, depressziós és gyenge lettem.

Szóval? Mi lesz mondjuk velem, aki nem egy bika és csődör? Vagy menjek melegebb éghajlatra és próbálkozzak fiúknál (blegh...)?"

Nem kell ennyire lesarkítani a dolgot. Ezek ősi ösztönök, amik az állatoknál is működnek, mi meg emberek vagyunk, ez pedig a 21. század. A túlélési ösztönökön teljesen soha nem fogunk tudni túllépni, de elhalványodnak. A nők meg ennyi erővel azon izgulhatnának, hogy ha nincs nagy mellük meg vékony derekuk, akkor egyedül halnak meg. Mert náluk meg ezek az adottságok fontosak a fajfenntartáshoz. Ne hogy azt hidd, hogy nekik könnyebb... Mégsem lesz minden kismellű, fiús alkatú lány öngyilkos, sőt, nem is egyedül halnak meg. Egyedül az hal meg, aki pl. olyan idegborzoló stílussal rendelkezik, mint a kedves kérdező.

2013. okt. 27. 23:00
 14/14 anonim ***** válasza:

# 13:

Köszönöm a válaszodat. Kicsit megnyugtattál és jobb kedvre derítettél. Külön kincs az ilyen értelmes válaszoló! :)

2013. okt. 27. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!