Miért van az, hogy a lányok egyfajta ösztönös, fura séma mentén működnek?
# 8:
Ezt hogy érted, hogy "van valami"? Minek kell ahhoz történnie, hogy legyen "többedik" randevú is és utána kapcsolat?
# 9:
Ezt még én is tudom, hogy igazad van. Viszont akkor értsem ezt úgy, hogy ha valaki nem eléggé rámenős és eléggé határozott, akkor egyedül hal meg? Nekem is volt egy 3 éves kapcsolatom, de fél év után már kezdett alábbhagyni a lelkesedés... Mentális problémám kezdett lenni, depressziós és gyenge lettem.
Szóval? Mi lesz mondjuk velem, aki nem egy bika és csődör? Vagy menjek melegebb éghajlatra és próbálkozzak fiúknál (blegh...)?
"# 9:
Ezt még én is tudom, hogy igazad van. Viszont akkor értsem ezt úgy, hogy ha valaki nem eléggé rámenős és eléggé határozott, akkor egyedül hal meg? Nekem is volt egy 3 éves kapcsolatom, de fél év után már kezdett alábbhagyni a lelkesedés... Mentális problémám kezdett lenni, depressziós és gyenge lettem.
Szóval? Mi lesz mondjuk velem, aki nem egy bika és csődör? Vagy menjek melegebb éghajlatra és próbálkozzak fiúknál (blegh...)?"
Nem kell ennyire lesarkítani a dolgot. Ezek ősi ösztönök, amik az állatoknál is működnek, mi meg emberek vagyunk, ez pedig a 21. század. A túlélési ösztönökön teljesen soha nem fogunk tudni túllépni, de elhalványodnak. A nők meg ennyi erővel azon izgulhatnának, hogy ha nincs nagy mellük meg vékony derekuk, akkor egyedül halnak meg. Mert náluk meg ezek az adottságok fontosak a fajfenntartáshoz. Ne hogy azt hidd, hogy nekik könnyebb... Mégsem lesz minden kismellű, fiús alkatú lány öngyilkos, sőt, nem is egyedül halnak meg. Egyedül az hal meg, aki pl. olyan idegborzoló stílussal rendelkezik, mint a kedves kérdező.
# 13:
Köszönöm a válaszodat. Kicsit megnyugtattál és jobb kedvre derítettél. Külön kincs az ilyen értelmes válaszoló! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!