Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szokás viselni egy eljegyzési gyűrűt? Mikortól szokás a házasság. Gáz ha valaki évekig hordja és nincs belőle esküvő? Egyfajta jelképként is fel lehet fogni?
Attól függ, hogy a felek milyen tartalmat visznek bele, mennyire gondolják komolyan.
Én pl mai napig hordom a bal kezemen, pedig lassan 2 éve házasok vagyunk. A karikagyűrű a jobb kezemen van. (másfél év kapcsolat után volt esküvő)
Egyszerűen szeretem azt a gyűrűt is, mert ez volt az első amit a férjemtől kaptam. Érzelmi értéke van.
Nincs olyan hogy szokás, a házasságkötésnél. Amikor 2 ember együtt van, elérkezik egy pont, amikor esküvőre vágynak, megtartják. Kész.
Vannak akik 5-6-10 év után házasodnak, és pl egyik barátnőm 1 év után ment férjhez, én másfél év után 25 évesen.
Amikor úgy alakul, és a megfelelő partner is megvan hozzá.
Egy előző barátomnál pl csak pár hónapig hordtam a gyűrűt, mert szakítottunk. Nincs abban semmi gáz, ha rájövünk, hogy mégsem az az igazi, akit választottunk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!