Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Reménytelen, hogy kedveljen a...

Reménytelen, hogy kedveljen a srác?

Figyelt kérdés

Csoporttársak vagyunk az egyetemen szeptember óta, néha, amikor egyedül ülök egy előadáson, leül mellém, de amikor társaságban vagyunk, a többiek annyit beszélnek, hogy szóhoz sem jutok, mert elég csendes lány vagyok.

Nagyon kedvelem, még nem igazán éreztem ezt egy srác iránt sem, de azon kívül, hogy kedves velem (mint mindenki mással) nem látok rajta semmit.

Eléggé magam alatt vagyok :(

2013. okt. 27. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyekezz vele többet beszélni kettesben, hátha lesz valami!
2013. okt. 27. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudok vele kettesben maradni, mindig ott vannak velem a barátnőim, őket pedig nem szeretném megbántani.

A másik az, hogy nem vagyok egy beszédes valaki, attól félek, hogy kínos csönd lenne a vége.

Pedig egyre jobban azt érzem, hogy szeretem és különleges srác.

2013. okt. 27. 20:56
 3/4 anonim válasza:
Pedig jobb lenne, ha nem a baratnoid lennenek az elsodlegesek. Vegulis nem beloluk fogsz part valasztani...
2013. nov. 10. 19:38
 4/4 dorika18 válasza:
Ha igazi barátnők akkor megértik hogy beszélned kell a kiszemelt illetővel, de ha esetleg nem akarod elmondani nekik hogy tetszik a fiu az se gáz csak szólj hozzá valamit amikor nincsenek ott de ha ott vannak a barátnőid akkor is hozzászólhasz, nem hiszem hogy ezzel megbántanád őket. Simán ne stresszelj, mert azt a fiuk érzik, lazán megkérdezed, hogy milyen volt a hétvégéd?, vagy mit csinálsz ma? ha érdekel a srác téged hidd el visszakérdez és akkor gyakrabban beszélgettek majd. Ha még se akkor sincs gond. Mivel említetted hogy halkabb lány vagy amivel semmi probléma nincsen de ha kicsit kilépsz a komfortzónádból azzal hogy valami újat próbálsz csak jót tehetsz mert nyilván idáig ugyan azt a rutint követted ami nem vált be. Félelmetesnek hangozhat, de ha egy idő után nem hív el téged sehova randira, nysd fel a szemét mert a fiuknál néha előfordul hogy "vakok" ilyen esetben te is elhívhatod sétálni vagy beülni valahova csak olyan helyre ahol beszélni tudtok. Remélem segítettem :)
2013. nov. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!