Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác, bejelölt faceboo...

Van egy srác, bejelölt facebookon, és rám is írt. Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy csomót, ráadásul bevallotta h kedvel engem, és én is. Szeretném ha elhívna randizni, hogy tovább léphessünk, de még nem tette meg, pedig utaltam rá! Mit tegyek? Hagyjam, és felejtsem el?

2013. okt. 27. 08:24
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha utaltál rá és nem hívott, akkor hagyd, mert csak szórakozik. Ha kellenél akkor kapva kapott volna a srác az alkalmon.
2013. okt. 27. 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, felejtsd el
2013. okt. 27. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:

lehet csak nagyon félénk... hívd el te, ha annyira kedveled!

Vagy ha nem, akkor felejtsd el...

:)

2013. okt. 27. 09:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet,de nem akarok a nyakán lógni:(
2013. okt. 27. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem biztos hogy nem akar téged. Lehet hogy úgy érzi hogy még nem ismeritek egymást eléggé.
2013. okt. 27. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek még egy kicsit. Aztán hívd el te valahova. Ne legyél beszari!

Én is beszélgettem az egyik iskolatársammal, megbeszéltük, hogy most hétfőn találkozni fogunk. Közben mondtam neki egyik nap, hogy pénteken (2 napja péntek, nem jövő hét) maradjon bent velem edzés előtt a suliban, mert van 2 órám... elmentünk sétálni, de nem is mentem be utána edzésre, olyan jól éreztem vele magam, a randi végén csókolóztunk, és összejöttünk, szóval még jól is kisülhet ;)

2013. okt. 27. 12:54
 7/8 A kérdező kommentje:

ma rá is írtam és a válasza ez volt: én észrevettem hogy probálsz rá utalni nagyon is csak én meg nem tom hogy akarok e most kapcsolatot:s

-Szerintetek mit csináljak?

2013. okt. 27. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Segíts neki a döntésben! :D
2013. nov. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!