Ha egy srác nem olvas el facebookon, akkor vége?
Gyerekek.
Mindennek vége.Most dugjatok utoljára.Mert holnap már vége a világnak.
Ezt nem neked szánom sértésnek,és senki se vegye magára,DE rémes ami a mai társadalomban megy.Hogy hagyhatjuk,hogy egy facebook üzenet elbizonytalanítson minket,vagy egyáltalán összevesszünk rajta?Én 16 évesen látom,hogy milyen rossz,és szánalmas,hogy az emberek így függenek a facebooktól,és ez alól én sem vagyok kivétel,hányszor összevesztem már valakivel egy rossz üzenet miatt...:SS Kár,hogy nem tudom mit kéne tegyek ellene,de már próbálkozom,mert egyre kevesebbszer írok valakinek,vagy írok vissza.
Neked pedig azt tudom tanácsolni,hogy írj rá,hogy nem akar-e találkozni veled valamikor,gondolom ha fbn üzengettek nem randiztok olyan sűrűn.Ezt én nem venném zaklatásnak.
Én amúgy ezt szoktam megunni "Eddig ő keresett. Legutoljára hagytam neki egy sort"
Nem ír rám magától vagy a mégis, akkor is 0 értékű, na így gondolkozz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!