Reménytelen eset vagyok?
Nemtudom honnan tudnék megismerni normális lányokat...az osztályunkba csak ribik, és nyomik járnak...az egész suliba pedig már van egy rossz hírnevem..és nemis igazán tudom hogy menjek oda kissebb/nagyobb lányokhoz oda, ismeretlenűl:/ Szóval a suli kilőve...
Sajnos a kissebbkorombeli hülyeségeim miatt barátaim sincsenek...szóval az is kilőve... És a sport is..ahol élek, a környéken nincs olyan sport ami engem megfogna..( 4évet kondiztam,, de mára már aztse csinálom)...szóval a sport is kilőve...
A bulizás is, mivel egyedűl nemfogok eljárni..igaz hogy BP-n lakom, de akkor is gáz akármelyik szórakozóhelyre elmenni egyedűl..17évesen.
Szóval van valami ötletetek hogy normális lányokkal hol lehetne ismerkedni?...a kűlsőmmel sok lány aztmondta hogy nincs gond..és hogy egész helyes vagyok...
17/f
"az osztályunkba csak ribik, és nyomik járnak"
Te nem ribi vagy.
fiú vok.
hanyadik kerületben laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!