Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Reménytelen eset vagyok?

Reménytelen eset vagyok?

Figyelt kérdés

Nemtudom honnan tudnék megismerni normális lányokat...az osztályunkba csak ribik, és nyomik járnak...az egész suliba pedig már van egy rossz hírnevem..és nemis igazán tudom hogy menjek oda kissebb/nagyobb lányokhoz oda, ismeretlenűl:/ Szóval a suli kilőve...

Sajnos a kissebbkorombeli hülyeségeim miatt barátaim sincsenek...szóval az is kilőve... És a sport is..ahol élek, a környéken nincs olyan sport ami engem megfogna..( 4évet kondiztam,, de mára már aztse csinálom)...szóval a sport is kilőve...

A bulizás is, mivel egyedűl nemfogok eljárni..igaz hogy BP-n lakom, de akkor is gáz akármelyik szórakozóhelyre elmenni egyedűl..17évesen.

Szóval van valami ötletetek hogy normális lányokkal hol lehetne ismerkedni?...a kűlsőmmel sok lány aztmondta hogy nincs gond..és hogy egész helyes vagyok...

17/f

2013. okt. 27. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

"az osztályunkba csak ribik, és nyomik járnak"

Te nem ribi vagy.

2013. okt. 27. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:
???
2013. okt. 27. 17:47
 3/6 anonim válasza:
63%
hanem nyomi
2013. okt. 27. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem csak nem találtad meg még a helyed
2013. okt. 27. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:

fiú vok.

hanyadik kerületben laksz?

2013. okt. 27. 18:09
 6/6 anonim válasza:
Na látod én is reménytelen eset avgyok nem találok barátnőt lehetetlen az ismerkedés legalább tudom hogy nem vagyok egyedül hogy más is van aki ebben a helyzetben van mint én más 17 18 évesen megtalálja a párját én 30 évesen nem jutottam el odáig mert szinte minden nő kocsi lóvé van?? ha van kellesz ha nincs mehetsz
2013. okt. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!